Samenwerken

Wil je graag samenwerken? Wat leuk!

Op Janske.nl schrijf ik graag reviews, sta open voor winacties en andere leuke artikels over producten, merken, uitstapjes en andere leuke items die goed aansluiten bij de doelgroep en content van Janske.nl.

Ik werk regelmatig samen met verschillende bedrijven en webshops voor reviews & winacties. Heb je een bijvoorbeeld een product, merk, uittip of webshop welke goed past bij de doelgroep en content van Janske.nl en je ziet een leuke samenwerking wel zitten? Twijfel dan niet en stuur mij een e-mail met een leuk voorstel. Als deze past bij Janske.nl kunnen we een leuke samenwerking aangaan!

Het opsturen van producten is vrijblijvend, neem hiervoor even contact met mij op.

Stuur een e-mail met meer info en je vragen naar Janske.nl via het contactformulier.

Ik kijk uit naar je e-mail en hopelijk tot snel!

Groetjes,

Janske

————————————————————–

Eerder werkte ik samen met onder andere:

Easywalker.nl, Hema, Landal, Centerparks, Ravensburger, Dr Leenarts, Hunkemöller, Rosti Mepal, NietGroot, Esprit, Kaartwereld, Geboortestempels, Geboortepost, Moderne Moeders,  Ikbenzomooi, Leukeregenjasjes, Bergstein, Handsofmychocolate, Uberleuk, Twee Ons Geluk, Weight Watchers, Kaartenhuis, Hasbro, MGA Entertainment, Coolblue,  Spinmaster, Kleine Giraf & nog veel meer.

Ook schreef ik onder andere gastblogs voor:
Op Janske.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, ik daar mogelijk commissie over krijg. Hier word jij niet slechter van, ik wel beter. Ook krijg ik soms betaald of een product in ruil voor een artikel. Mijn mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en word hierdoor niet beïnvloed. 

No Comments

Leave a Reply