About me

Welkom op mijn persoonlijke blog Janske.nl!

Met de Backstreet Boys op tour

Wie ben ik? Ik ben dus Janske, trotse mama van Lola en Coco en daarnaast nog zoveel meer. Als klein meisje wilde ik graag beroemd worden, werd ik over mijn oren verliefd op Nick Carter van de Backstreet Boys en was Amerika het land van mijn dromen. In de jaren daarna, werd ik zelf niet beroemd (helaas), maar zag en ontmoette ik meer dan 600 beroemde artiesten, waaronder de Backstreet Boys. Ik reisde Europa én Amerika rond, “samen” met de boys en beleefde de mooiste avonturen. Amerika werd mijn tweede thuis, waar ik 3 lange zomers werkte, woonde en studeerde. 

In Howie’s bar in Florida

Van bijna door tot cheerleader

Helaas was Amerika ook de plek waar ik in 2005 bijna verongelukte in een heftig auto-ongeluk. Op dat moment stond mijn wereld even stil. Het heeft mij ook gemaakt wie ik nu ben. Een echte levensgenieter, een cheerleader en iemand die graag alles positief bekijkt. Tijdens mijn avonturen in Amerika, hield ik mijn eerste blog bij voor mijn vrienden en familie. Zo begon in 2005 mijn liefde voor bloggen.

In januari 2012 ben ik gestart met dit blog, waarin ik schreef over allerlei verschillende onderwerpen. Ik kan namelijk niet zo goed kiezen, ik vind alles leuk. Vandaar ook mijn slogan “Alles waar je blij van wordt”. Inmiddels schrijf ik over mijn leven als mama, met daarbij alle (open en eerlijke) ups en downs. Ook hier is het gras niet altijd groener, al hebben we super groen nepgras in onze tuin.

 Persoonlijke reis

Tijdens mijn persoonlijke reis (sinds in de zomer van 2020) stopte ik met mijn baan (bij een concertzaal) na bijna 11 jaar en ben ik nu op zoek naar waar ik écht blij van word. Ik leer over hoe ik van mijzelf mag houden en wat er echt belangrijk is in het leven. Over hoe ik mijn talenten kan delen met anderen. Dingen doen waar ik energie van krijg en blij van word. Mijn blog is daar een groot onderdeel van. Anderen kunnen inspireren en motiveren is een van de dingen waar ik heel erg blij van word. Daarom schrijf ik graag mooie artikelen op Janske.nl. Open en eerlijk, met een vleugje humor en een korreltje zout. 

Ik hoop dat ik jou ook blij kan maken, met mijn blog! Veel leesplezier en wat zou het leuk zijn als je mij en mijn avonturen blijft volgen in de toekomst!

Liefs, Janske

10 Comments

 • Reply iamsnole 1 juli 2012 at 03:43

  I nominated you for the Inspiring Blog Award! Thank for all your work!
  Details here: http://snole.wordpress.com/2012/07/01/blog-awards-for-inspiration/

 • Reply aimi 12 mei 2013 at 15:56

  Thank you for following my blog!!!

 • Reply indiequeen84 27 maart 2014 at 11:33

  Hun, I nominated you for a Liebster Award. Would be fun if you’d do it too. You can find what it is and how it works here: http://floatingindreams.wordpress.com/2014/03/27/liebster-award-nomination/
  X M.

 • Reply AWildDog 9 april 2014 at 15:35

  I nominated you for Liebster Award, please see here for details – http://aslifelikeas.wordpress.com/2014/04/09/liebster-award-nomination/

 • Reply Meet the bloggers... Meet Janske 27 september 2016 at 06:09

  […] vakantie/blogbreak staat er vandaag weer een nieuwe Meet the bloggers klaar. Deze week is mama Janske aan het woord, zij deelt haar ervaringen en avonturen met ons. Nieuwsgierig geworden? Pak een […]

 • Reply Zoë Feith 10 oktober 2016 at 11:10

  Beste Janske,

  Voor de balletvoorstelling Coppelia zouden wij u graag van harte willen uitnodigen. Zou ik van u de volledige naam en een e-mail adres kunnen ontvangen waar de uitnodiging naar verzonden kan worden?

  Met vriendelijke groet,
  Zoë Feith
  Stagiaire Marketing
  z.feith@operaballet.nl

 • Reply Kirsten 25 juli 2017 at 18:04

  Hoi! Heeft u het nestje van Done by deer al een keer gewassen? Ben benieuwd of het mooi blijft.

  • Reply Janske 25 juli 2017 at 21:29

   Ik heb hem met de hand gewassen, dat ging prima.

  Leave a Reply