DIY

Een persoonlijk cadeau: ga zelf aan de slag!

28 mei 2024
Een persoonlijk cadeau: ga zelf aan de slag!
Elk jaar weer nieuwe cadeautjes verzinnen voor de geliefden om je heen kan nogal een opgave zijn. Zie maar eens iets te vinden wat persoonlijk en ook nog eens origineel is. Een perfecte oplossing hiervoor is om zelf aan de slag te gaan voor een cadeautje! Ik gaan je wat leuke, originele en vooral persoonlijke cadeau-ideeën geven waar je mee aan de slag kunt.

Foto’s

Als je een cadeau wilt maken voor iemand die dicht bij je staat, kun je veel kanten op. Iets wat je vaak al snel met iemand hebt, is een herinnering waar je direct aan moet denken als je aan die persoon denkt. Hier kun je natuurlijk een mooi cadeau aan verbinden!  Zo kun je bijvoorbeeld een mooi fotoboek maken met foto’s en herinneringen samen. Maak het helemaal persoonlijk door zelf dingen bij de foto’s te schrijven. Je kunt dit ook op een andere manier vormgeven. Zo kun je bijvoorbeeld ook kiezen om verschillende foto’s af te laten drukken en er een mooie lijst mee te vullen. Juist wat grappigs ervan maken? Laat bij Avery labels of stickers drukken met de foto’s, zodat er zelf gekozen kan worden waar ze geplakt worden! Wedden dat ze sommige foto’s of herinneringen alweer vergeten waren?

Liefde gaat door de maag

Dit geldt natuurlijk niet alleen voor je partner, maar ook de liefde die je voor je vrienden en familie voelt, kun je zo uiten! Ook hier kun je natuurlijk op inspelen met een persoonlijk cadeau. Zo kun je bijvoorbeeld een mooi pakket samenstellen met al hun favoriete snacks. Ook kan het erg leuk zijn om een mooi borrelpakket samen te stellen. Zo kun je wat ontspanning bieden of het juist aanbieden als iets leuks om samen te doen! Kies voor lekkere borrelhapjes en maak het geheel af met een lekker wijntje. Om het helemaal persoonlijk te maken kun je een wijn etiket maken met een leuke tekst of foto erop.

Geef een herinnering

Wat is er nu leuker dan foto’s geven met een herinnering? Juist, samen nieuwe herinneringen maken! Je weet vast wel wat diegene leuk vindt om te doen. Houdt degene erg van koken? Geef een leuke kookcursus als cadeau of een etentje bij dat ene restaurant waar ze nog graag heen wilde. Zo geef je en wat leuks en heb je weer de kans om samen nieuwe herinneringen te maken. Win-winsituatie!

Wat geef jij graag als cadeau?

samen
Spread the love

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Lenie 1 juni 2024 at 10:12

    Ik ben blij met die leuke ideeën,zeker omdat ik zelf bijna jarig ben,

  • Leave a Reply