Mommy Stuff

Zo versla jij met quality me-time de winterblues

17 februari 2024
Terwijl het buiten bibberkoud is en we binnen het liefst de verwarming op standje sambal willen zetten, is wat extra (warme) quality me-time alles wat we nodig hebben. In de gure wintermaanden kan het leven soms voelen als een eindeloze reeks van grijsheid en kou. Maar tussen de donkere dagen en de familiedrukte door, is er altijd een genietmoment voor je aan het eind van de dag. Lekker in bad.

Bad time

Ja, je leest het goed. Onze heerlijke ligbaden, de beste plek voor ultieme ontspanning, kan je beste vriend worden in de strijd tegen de eeuwig durende winterblues. En laten we eerlijk zijn, wie houdt er niet van om zichzelf extra te verwennen in een warm bad, omringd door dampende waterdampen en je favoriet geurende badschuim?

Dus, laat me je meenemen op een reis naar ultiem genieten van jouw precious me-time in jouw ligbad. Genoeg tips om je op te laden en te herstellen na weer een lange en koude winterdag.

1. Bubbels en nog meer bubbels

Verwen jezelf met jouw favoriete badschuim en bruisballen. Hoe meer bubbels, hoe beter het schuim. Waarom zouden alleen de kids er een schuimparty van mogen maken? Wie houdt er nou niet van een zee van bubbels. Yesss!

2. Lees of luister

Neem een relaxt boek, luisterboek of tijdschrift mee in bad. Zet een lekker afspeellijst aan of luister een inspirerende podcast. Lekker warm en ondertussen ultiem relaxen van jouw lees of luisterboek. Heerlijk

3. Tijd voor een masker

Verwen jezelf met een gezichtsmasker terwijl je wegzakt in het warme water. Voel de spanning van je gezicht glijden terwijl de ingrediënten van je masker hun werk doen. Plus, het geeft je die extra glow die perfect is voor die winter-selfies. Win-win dus!

Me time!

4. Stel geen alarm in

De sleutel tot echte ontspanning is geen klok hebben die tikt. Laat jezelf gewoon wegdrijven en verlies het besef van tijd. Het is jouw moment, niemand anders – maak er het beste van en geniet!

Dus daar heb je het. De kunst van me-time in het ligbad van bijv. Sanexo is echt een krachtig wapen tegen de winterblues. Dus pak je badzout, je favoriete boek en relaxte playlist en dompel jezelf onder in een wereld van ontspanning en herstel. Je verdient het! Geniet er van!

Gun jij jezelf ook zo’n heerlijk me-time moment in bad na een koude winterdag?

samen
Spread the love

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply