Fashion Herfst

Herfst fashion musthaves voor moeder en kind

5 oktober 2023
Herfst fashion musthaves voor moeder en kind
Jep, we moeten er echt aan geloven…het is bijna sweater weather. De blaadjes aan de bomen verkleuren langzaam en ook onze kledingkast is toe aan de grote seizoenswisseling. Weg zomerjurkjes, sandalen en korte broeken. Hallo warme sweaters en comfi joggingbroek. Welke kinderkleding musthaves wil je deze herfst in jouw kledingkast hebben? Deze!

Comfy jog denim

Dit is zo’n uitvinding. Een jogger die heerlijk comfortabel zit, maar wel de uitstraling van een jeans heeft. Ideaal! Steeds meer kids dragen veel liever joggingbroeken dan een strakke stugge jeans. Met de jog denim skinny fit heb je zelfs voor de smallere kids hele toffe en comfortabele denim joggers!

Joggers

Als we dan toch voor een “normale” joggingbroek gaan, hebben we tegenwoordig gelukkig heel veel keus uit hippe joggers. Geen campingvibes zoals vroeger, maar hippe nette joggers. De kids zijn blij, want het zit lekker én het ziet er ook nog gekleed en hip uit.

Flared

Ook de flared broeken, leggings en zelfs corduroy broeken zijn ook dit najaar weer erg geliefd. Ook voor de mama’s die een mooie flared kunnen waarderen, kunnen dit najaar weer twinnen met hun dochters. Daar word ik zo blij van.

Wide jeans

Je hoeft natuurlijk niet perse voor de flared, joggers of skinny jeans te gaan. Je kunt ook juist gaan voor de wide jeans met lekker wijde pijpen. Stoere sneaker er onder en je favoriete oversized sweater en je look is compleet!

Kleur!

Yessss… kleur, kleur, en nog meer kleur! Ook dit najaar mag je weer los gaan met het kleurenpalet in je kledingkast. Lavendel paars, gras groen of oker geel. Maak jouw look vrolijk en extra kleurrijk met de mooie herfstkleuren én felle favorieten van dit najaar. Speel niet op safe, maar combineer prints, kleuren en je zult jezelf verrassen. Er is veel meer mogelijk dan je verwacht!

Velours & faux fur

Velours komen we ook dit najaar weer veel tegen. Van leggings tot een stoere flared, van topjes, jurkjes en joggingpakken, velours is weer helemaal da bomb! En dan niet alleen met de feestdagen. Ook het faux fur is zoals altijd weer een winnaar. Warme faux fur giletjes om je outfit mee compleet te maken, of die zachte warme teddy jas waarin iedereen je wilt knuffelen. ‘Faux fur for president!’

Ruffles

Ruffles op jurkjes, sweaters, een blouse of zelfs je regenjas. Ruffles zijn weer helemaal ‘hot and happening’.

Ook voor mama’s

Alles wat je hierboven ziet staan, valt onder de categorie hip en comfi kinderkleding voor de coole kids. Maar eigenlijk is het allemaal ook perfect voor mama’s herfst garderobe. Ook dameskleding mag comfi en cool zijn. De hipste mama’s dragen een stoere jogger, flared of wide jeans met stoere sneakers eronder. En welke mama is er nou geen fan van een heerlijke oversized sweater of faux fur teddy winterjas, waar je het liefst in weg wilt kruipen? Ik weet het wel!

Wat is jouw favoriete herfst kleding musthave?

samen
Spread the love

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply