Persoonlijk

De perfecte sneaker voor deze zomer

29 juni 2023
De perfecte sneaker voor deze zomer
Yesss….het is zomer! Dat betekend dat we iedere dag in onze zomerjurkjes, rokjes, shorts en vooral heerlijk luchtige outfits mogen stralen. Ik geniet er van dat het dragen van sneakers in de zomer, zelfs onder een jurk steeds hipper wordt, want ik draag iedere dag het liefst mijn favoriete sneakers!

‘Wat een coole schoenen heb jij!’

Een opmerking die ik bijna dagelijks te horen krijg. Al jaren lang. Ik hou van sneakers, vooral wanneer ze net even anders zijn dan alle andere modellen. Jep, ik ben een sneakerfan! Volgens vriendlief heb ik er veel te veel (ik kan ze ook niet zo goed wegdoen, wat natuurlijk niet erg helpt bij het uitdunnen van mijn verzameling).

Nike fan

Het meest fan ben ik toch wel van mijn favoriete verzameling Nike schoenen. Zo draag ik het liefst mijn Nike Air Max sneakers. Sinds ik een aantal jaar geleden mijn eerste paar kocht, ben ik verslaafd! Ze zitten ook gewoon zo lekker. Eigenlijk waren deze nog vrij basic, rood met wit, maar toch kreeg ik al veel complimenten over mijn sneakers. Inmiddels heb ik een hele verzameling van verschillende kleuren en printjes. Supertof!

Voordelig online schoenen bestellen

Mijn schoenen bestel ik meestal online. Ik weet welk model en welke maat mij het beste past, dus neem ik graag de gok. Meestal gaat dat gelukkig ook goed. Wanneer ik nieuwe sneakers wil kopen, ga ik online vergelijken waar ik mijn favoriete schoenen voor de beste prijs kan scoren. Zo kun je bijvoorbeeld via Schoenen.nl heel eenvoudig in een overzicht zien waar je welke schoenen koopt en voor welke prijs. Hier zie je bijvoorbeeld een overzicht van alle Gabor schoenen die nu in de uitverkoop zijn, met een overzicht van wat ze waar kosten. Superhandig en het scheelt je zoveel tijd met alles zelf uitpluizen online. Ideaal!

Skechers

Sinds kort heb ik ook een nieuwe verslaving erbij, de felgekleurde Skechers sneakers. Ik heb de felroze en rode en ik verwacht dat dit vast niet de laatste twee paar zullen zijn. Ze zitten hemels en fleuren iedere outfit op. Ik draag ze nu alleen in mijn winkel, zodat ze mooi blijven. Daar passen ze extra goed bij de kleurrijke inrichting.

Ik ben benieuwd welke sneakers er de volgende keer in mijn winkelmandje zullen belanden, ik kijk er nu al naar uit!

Ben jij ook zo’n sneakerfan? Welk merk is jouw favoriet?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply