DIY

Spiegel met regenboog speelgoed DIY

13 juni 2023
Spiegel met regenboog speelgoed DIY
In mijn nieuwe winkel hangt de vrolijkste spiegel van Eindhoven, mijn zelf gemaakte spiegel met regenboog speelgoed. Hij is erg populair en ik krijg dagelijks complimenten over hoe leuk ie is. Tijd om met jou te delen hoe eenvoudig je zelf ook zo’n te gekke spiegel kunt maken in deze eenvoudige DIY!

Inspiratie op Pinterest

Zo af en toe vind ik het leuk om een toffe DIY te maken, het liefst met regenboogkleuren. Het thema regenboog blijf ik gewoon leuk vinden, zoals je hier kun zien. Nu ik mijn nieuwe winkel helemaal zelf mocht inrichten, heb ik in het afgelopen jaar ontzettend veel inspiratie verzameld op mijn Kinderwinkel Pinterest board. Zo kwam ik ook veel toffe spiegels tegen, die helemaal waren opgepimpt in toffe DIY’s. Dat moest ik zelf ook kunnen, dus ging ik aan de slag!

DIY

Benodigdheden:

  • spiegel
  • speelgoed
  • houtlijm
  • schoonmaakmiddel / doekje

Spiegel met regenboog speelgoed DIY

Zo maak je hem:

Eigenlijk heeft deze DIY niet heel veel uitleg nodig. Het is namelijk vrij simpel. Zorg er voor dat je jouw spiegel op maat eerst goed schoonmaakt en ontvet. Daarna ga de het speelgoed op kleur sorteren door het om de lijst heen te leggen. Zo zie je of jouw verdeling klopt en of je het er mooi uit vindt zien.

Daarna plek je al het speelgoed één voor één met houtlijm op de lijst. Druk het goed aan. Laat hem daarna goed opdrogen, voordat de de spiegel verplaatst.

Spiegel met regenboog speelgoed DIY

Tip

De spiegel is supergaaf en vooral kinderen zullen hem geweldig gaan vinden. Zorg er daarom voor dat hij buiten het bereik van kinderhandjes komt te hangen. Anders kun je binnen 1 dag opnieuw je speelgoed er opnieuw op gaan plakken, vrees ik. Wil je dat je spiegel helemaal kidsproof wordt? Dan zal je het speelgoed op een stevigere manier vast moeten zetten, bijvoorbeeld met spijkers of schroeven, maar dat is de vraag of je dat wilt en hoe het er uit ziet.

Bij mijn spiegel zijn er nog geen speelgoedjes afgetrokken, maar omdat hij hoog genoeg hangt, komt er (bijna!) niemand met zijn vingers aan.

Wat vindt jij van mijn spiegel met regenboog speelgoed DIY?

Spiegel met regenboog speelgoed DIY

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply