Coco Loco Persoonlijk

Alleen op ons eiland, wanneer is het eindelijk klaar?

12 juni 2023
Alleen op ons eiland, wanneer is het eindelijk klaar?
Al 2,5 maand is onze nieuwe winkel geopend en al veel vaste en nieuwe klanten zijn bij ons komen shoppen op onze nieuwe plek. We zitten op het nieuwste plein in de wijk, wat nog niet helemaal af was toen we de sleutel kregen. Hoe is het nu, na 2,5 maand? Is het plein al af? Zijn de andere ondernemers al gesetteld of zijn zitten we nog steeds alleen op ons “eiland”? Tijd voor een persoonlijke update!

Wait, what?!

Nog voordat ik besloot om de winkel over te nemen, wist ik dat we moesten verhuizen. Er was een nieuw winkelpand voor ons gereserveerd, in dezelfde wijk, zodat we daar konden blijven. Na anderhalf jaar wachten, kregen we als tweede de sleutel. Alleen het Italiaanse restaurant naast ons had een maand eerder de sleutel al gekregen. Het plein was nog niet klaar, maar zou waarschijnlijk wel af zijn zodra wij open gingen op 1 april. Dan was het niet zo erg om alleen open te zijn, want het plein zou wel toegankelijk zijn.

Dat liep even anders. De nieuwe update was dat het plein pas in de eerste week van juni zou worden opgeleverd. Wait, what!? Niet grappig, vooral om dat we iedere week hoop hadden dat het klaar zou zijn. Voor Koningsdag hadden we zelfs alle ondernemers uitgenodigd om het plein te vullen met kraampjes. Dat feest ging natuurlijk niet door. Alleen wij propten ons (al betaalde) kraam tussen het hekwerk en onze winkel in.

Alleen op ons eiland, wanneer is het eindelijk klaar?

Hoe is het nu?

Inmiddels zitten we in week 3 van juni en is het plein nog steeds grotendeels afgesloten. Daarbij is de enige straat, waar het plein aan grenst, de komende 2 maanden afgesloten. Als het goed is, gaan vandaag eindelijk alle hekken weg en is het plein voor iedereen toegankelijk. Alleen wel via een omweg dus.

Alle overburen (ondernemers) hebben ondertussen ook hun sleutels ontvangen en zijn stuk voor stuk, druk bezig met het klaarmaken van hun winkels. Ik kan niet wachten tot ze eindelijk ook allemaal geopend zijn, zo tof! Op Celsiusplein.nl kun je trouwens alle updates en info over alle winkels vinden.

Alleen op ons eiland, wanneer is het eindelijk klaar?

Steeds mooier

Ons plein wordt steeds mooier, zo zijn vorige week de bomen gepland en eerder deze maand ons mooie logo op onze gevel bevestigd. Zo kun je ook vanaf de andere kant van ons plein zien waar we zitten en hoe onze winkel het. Ik ben er superblij mee. Alle winkels van de Woensel West Stores hebben hun eigen logo, gemaakt van Dibond platen op hun gevel hangen. Super overzichtelijk en het blijft er top uitzien. Zodra de buren hun terras buiten kunnen gaan zetten, kunnen wij ook gaan kijken wat we voor onze winkel buiten gaan zetten. Wat past er het beste bij en ziet er tof uit.

Uiteindelijk wordt het wel wat hier…ik kan niet wachten tot iedereen gesetteld is en het écht eindelijk klaar is. Zodat we niet meer alleen op ons eiland zitten.

Ben jij al komen kijken in onze nieuwe winkel?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like