Persoonlijk

Toffe cadeautips voor Vaderdag

1 juni 2023
https://www.canva.com/design/DADfqkblovA/gHngfPhq5lyyDtTqwJL3yg/edit?utm_content=DADfqkblovA&utm_campaign=designshare&utm_medium=link2&utm_source=sharebutton
Op zondag 18 juni vieren we Vaderdag, een mooi moment om alle papa’s in het zonnetje te zetten. De meiden zijn op school al begonnen met de eerste zelfgemaakte Vaderdagcadeautjes en zelfs bij de scouting staat er al een heuse Vaderdagmiddag op de agenda. Tijd om maar eens te kijken wat we dit jaar voor leuke cadeautjes kunnen bedenken voor al die coole papa’s!

Een compleet nieuwe outfit

Heb jij ook zo’n papa in huis, die nooit voor hemzelf kleding shopt? Hier heb ik er we zo eentje in huis. Het liefst draagt hij zijn kleding tot ze helemaal “op” zijn. Een aantal kledingstukken heeft hij ooit aangeschaft voordat we samen waren. Inmiddels hebben we alweer ruim 18 jaar een relatie, dus reken maar uit hoe oud die kleding nu minimaal is. Oops! Tijd voor een toffe nieuwe outfit dus. Een topcadeau voor Vaderdag, al zeg ik het zelf. Bij Twinlife hebben ze een leuke collectie met korte broeken voor heren, waar vast een aantal mooie tussen zitten om cadeau te geven.

Concertavond

Vriendlief en ikzelf houden van livemuziek en concerten. Ik heb zelf zo’n 15 jaar bij verschillende concertzalen gewerkt en heb honderden concerten en festivals bezocht. Ook vriendlief is groot fan van live muziek en schiet bijna wekelijks de mooiste plaatjes als huisfotograaf in de Effenaar. Concerten en festivals is ook een van de hobby’s wat ons heeft samengebracht. Daarom zou een concertavond ook een perfect uitje zijn voor Vaderdag. Nu alleen nog een artiest vinden die we allebei graag live willen zien én waarvoor de tickets nog beschikbaar zijn.

Even helemaal niks

Waar ik deze papa misschien wel het meest blij mee maak is misschien wel een dagje “even helemaal niks”. Een dag waarin hij zelf mag bepalen wat we gaan doen en als hij lekker helemaal alleen wilt zijn, het huis voor hemzelf, zonder mama en de kids. Ik denk dat hij ook daar wel blij van wordt, hoe gek het misschien ook klinkt.

Weet jij al of en wat je voor Vaderdag gaat geven? Heb je al iets leuks bedacht, of ben je nog compleet inspiratieloos. Hopelijk heb ik je dan een beetje geïnspireerd met mijn Vaderdagtips!

Fijne Vaderdag!

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply