Coco Loco Persoonlijk

Hoe bevalt mijn nieuwe winkel? (Update)

23 mei 2023
Hoe bevalt mijn nieuwe winkel? (Update)
Anderhalve maand geleden, openden de deuren van mijn nieuwe Coco Loco winkel op het Celsiusplein in Eindhoven. In het weekend daarvoor stond ik nog twee dagen keihard te knallen tijdens de opruimingsuitverkoop in mijn oude winkel. Ineens was het zo ver, mijn nieuwe winkel was eindelijk geopend. Ik vond het mega spannend, alsof ik weer voor de eerste keer mijn eigen winkel had. Zou iedereen het wel net zo tof vinden als in de oude winkel?

Is de nieuwe winkel wel even leuk?

Wanneer er mensen voor de eerste keer binnenkwamen in mijn vorige winkel, reageerden ze bijna allemaal mega enthousiast. De Ohhhh’s en Aaaahhhh’s vlogen mij dagelijks om de oren en waren natuurlijk een mega compliment voor mij én Coco Loco. Toen ik wist dat we moesten verhuizen, naar een nieuwbouw pand wat slechts de helft van de ruimte zou hebben was een van mijn grootste “zorgen”, of iedereen het nieuwe pand nog steeds zo tof zouden vinden. Kon ik ook in de nieuwe winkel weer alle ohhh’s en aahhh’s verwachten?

Coco Loco

Zoveel positieve reacties

Sinds de nieuwe winkel op 5 april is geopend, heb ik alleen maar heeeel veel positieve reacties mogen ontvangen. Van vaste klanten, maar ook van nieuwe klanten. Ondanks dat het plein (nog steeds) niet af is – en dus is afgezet – én wij de enige winkel zijn die open is, weten alle vaste en nieuwe klanten ons alweer goed te vinden. Iedereen die binnen komt, is zichtbaar verrast en laat al snel blijken hoe mooi ze de nieuwe winkel vinden. Lekker overzichtelijk, mooi, gaaf, uniek en vrolijk zijn een aantal woorden die ik regelmatig te horen krijg. Zelfs de reactie “wat is het groot!” hoor ik vaker dan ik had durven wensen. Want voor mij was de indeling van de nieuwe winkel echt een flinke puzzel om goed te kunnen leggen. Hoe gaaf is het dan wanneer klanten zeggen dat ze hem groot vinden. Yes!

Waterstress

Toen we tijdens de verbouwing van de nieuwe winkel net onze laminaatvloer er in hadden gelegd, kregen we tot drie keer toe, mega wateroverlast. Per toeval ontdekte vriendlief midden in de nacht, dat de winkel voor 1/3 onderwater stond. Oh noooo, wat een stress was dat. Ook bij onze nieuwe buren in het restaurant, kon je dansen in het waterballet. Zo verschrikkelijk! Uiteindelijk is het weken later opgelost – de waterafvoerpijp bleek gewoon los te liggen in de grond, zonder aangesloten te zijn aan de afvoer, waardoor hij boven overstroomde en het via de koof zo onze winkel in liep.

Coco Loco

Wel of niet een nieuwe vloer?

Van die wateroverlast hebben we veel onnodige stress gehad. Zo zonde was dat. Omdat we een strakke planning hadden, de oude winkel was gewoon open en we hebben bijna alles zelf gedaan tijdens de verbouwing, was het een moeilijke keuze of we een nieuwe vloer er in moesten leggen. Het liefst hadden we de complete beschadigde laminaatvloer er uitgehaald, om hem te vervangen met een mooie PVC Vloer. Deze was perfect geweest voor onze vloerverwarming, makkelijk schoon te houden en van goede kwaliteit. Helaas was er in onze strakke tijdsplanning geen ruimte voor om “eventjes” de oude vloer – en dus ook alle opgebouwde kledingrekken – er uit te halen en een nieuwe vloer er in te leggen.

Zou ik achteraf iets anders hebben gedaan?

Op dit moment ben ik nog niets tegengekomen waarbij ik denk, had ik dit maar anders gedaan. De indeling van de winkel is overzichtelijk en efficiënt ingedeeld en er is nog niets wat beter anders had gekund. De vloer moeten we in de toekomst wellicht eerder vervangen dan we hopen, maar tot die tijd, blijft hij er nog even in. Dus nee, ik ben erg blij met hoe de vele keuzes die we hebben gemaakt. Het past, het werkt en het is helemaal Coco Loco geworden! Ik ben er superblij mee!

Ben jij al een kijkje komen nemen in de nieuwe Coco Loco winkel?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like