Shopping

Comfortabele broeken voor iedereen, dus ook voor mama’s

21 februari 2023
Sinds alle corona lockdowns zijn we met zijn allen steeds meer gaan kiezen voor een comfortabele look. Als je de deur niet uit hoeft, draag je vaak liever relaxte kleding, dan je “zondagse pak”, toch? Nu we ons niet meer thuis hoeven op te sluiten, zijn we toch wel een beetje verwend geraakt met alle comfortabele kleding. Maar buiten de deur zien we er het liefst niet alleen maar comfortabel uit, of toch wel?

Joggingbroek vd jeans

Comfortabele broeken zijn tegenwoordig helemaal hip. Laatst schreef ik al een artikel over het feit dat joggingbroeken bij kinderen zo ontzettend populair zijn. In mijn eigen winkel verkoop ik daarom veel meer joggingbroeken dan spijkerbroeken. Want geef die kids eens ongelijk, dat zit natuurlijk ook veel lekkerder. Sinds het afgelopen jaar zijn de joggingbroeken en leggings niet aan te slepen bij Coco Loco. Spijkerbroeken zijn een stuk minder populair dan vroeger.

Ook steeds meer mama’s kiezen voor comfortabele kleding, maar een joggingbroek gaat daarbij misschien toch net even iets te ver. Waar kies je dan voor als comfortabele broek zoekt voor jezelf? Zo simpel is dat nog niet, of toch wel? Gelukkig hebben ze bij travelkleding Studio Lienne genoeg mooie, hippe én vooral comfortabele travelbroeken, zodat je altijd een broek kunt dragen die lekker zit.

Foto via Studiolienne.nl

Travel broeken

Travelkleding heeft veel extra voordelen. Travel kleding zit zeer comfortabel, kreukt niet en is te dragen bij elke gelegenheid. Omdat er 16% elastine in zit, heeft hij extra stretch, wat natuurlijk heerlijk zit. de stof droogt snel, dus kun je hem ook snel uitwassen als het je favoriete kledingstuk is.

Oldskool travelbroek

Toen ik in mijn jonge jaren ging ik regelmatig op vakantie én werkte ik zomers lang in Amerika op een summercamp én een vijfsterren hotel. Daar was een kaki broek de dresscode en droog ik het liefst mijn korte travelbroeken. Heerlijk luchtig, snel drogend tijdens alle wateractiviteiten en fijn tijdens de heetste momenten van de zomer. Als ik nu aan een travelbroek terugdenk, dan komen mijn herinneringen aan alle avonturen in Amerika weer naar boven. Wát een bijzondere tijd.

Na mijn reizen en vakanties ben ik sinds mijn zwangerschap van Lola, ruim 9 jaar geleden, niet meer écht gaan reizen. Natuurlijk heb ik al vele vakantieparken met ons gezin bezocht, maar zonder mijn vertrouwde travelbroeken, haha.

Hip én heerlijk

Tof om te zien dat de travelbroeken anno 2023 niet meer alleen in kaki of natuurtinten te koop zijn, maar ook in hippe kleuren en prints. Hoe leuk is bijvoorbeeld de fuchia Travel broeken voor dames hierboven. Ik word daar wel blij van! Volgens mij zit hij ook heerlijk en de kleur is helemaal leuk. Ook zijn ze leuk om te combineren met bijvoorbeeld een colbert in hetzelfde stof en fuchia kleur. Net als de set die het model hierboven draagt, hoe gaaf is dat? Het straalt gewoon relaxtheid uit én zoveel kleur, I love it!

Draag jij ook graag comfortabele broeken, of ga je toch voor jeans?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

  • Daenelia 23 februari 2023 at 14:08

    Jeans zijn toch comfortabele broeken? Plus: jeans gaan lang mee.
    Zelf heb ik het niet zo op joggingbroeken, dat lijkt mij teveel op warme pyjamabroeken: lekker als je je omkleed van je dagelijkse kloffie, voor je naar bed gaat. Maar mij zie je niet gaan winkelen of naar een bijeenkomst gaan in iets wat op een joggingbroek lijkt. Zo’n touwtje op je buik vind ik niet professioneel of netjes staan. … en mijn kat hengelt er naar, dus thuis ook geen succes 😉 Ik draag het liefst comfortabele jeans overdag in huis (ook vanwege de kat) en buitenshuis liever comfortabele nette broeken. Iedereen doet nou net alsof jeans en nette broeken niet lekker zitten. Maar dat is niet mijn ervaring.