vakantie

Heb jij je zomervakantie al geboekt?

5 februari 2023
Heb jij je zomervakantie al geboekt?
Ben jij de kou ook zo ontzettend beu en verheug jij je ook zo op de warmte? Nu bij mij in de winkel steeds meer zomerkleding wordt ingebracht, krijg ik helemaal zin in de zomer! Lekker even er tussenuit met ons gezin, even quality time met zijn viertjes.. heerlijk! Wij hebben nog geen vakantie geboekt, jij wel?

Zomer in mijn bol

Terwijl ik dit schrijf, zit ik te bibberen onder mijn airco, die deze afgelopen maanden figureert als “verwarming” in onze woonkamer. Hij doet zo zijn best om het hier warm te krijgen, maar eigenlijk gaat er niets boven de warmte van de zon. Hopelijk is het einde van deze winter snel in zicht en gaan we snel de lente in, zodat het niet meer zo koud voelt in huis, brrrr. Alleen daarom krijg ik steeds meer zin in de zomer, zonder jas naar buiten, nooit meer koud. Oh, hoe voelde dat ook alweer?

Goedkope vakantie boeken

Toen onze meiden nog kleiner waren en niet naar school gingen, boekten we altijd een goedkope zonvakantie juni of in september. Net buiten het hoogseizoen, zodat het lekker rustig, niet te heet en vooral lekker goedkoop was. Dat heeft ons veel geld aan vakanties bespaard, waardoor we meestal extra lang op vakantie konden. Zo fijn! Nu beiden kinderen op school zitten én we een eigen winkel hebben, zijn we wel aangewezen op de schoolvakanties en kunnen we niet meer profiteren van het laagseizoen.

Het Wylde Pad

Last minute

Daarom hebben we in de afgelopen jaren altijd gekozen voor last minute vakanties. Vooral in vakantieparken in eigenland, met een fijn huisje en vooral veel vermaak voor de kids. Een zwembad, strand of binnenspeeltuin mocht niet ontbreken. Helaas hebben we wel altijd pech gehad met onze timing en lockdowns, er waren altijd restricties óf zelfs het hele park was in lockdown en alle faciliteiten gesloten. Dat was zo mega zuur.

Binnen of buitenland

Omdat de prijzen voor vakanties in Nederland bizar duur worden in het hoogseizoen, is het soms zelfs voordeliger om gewoon naar het buitenland te gaan. Zo lijkt het mij heerlijk om gewoon een keer in het vliegtuig te springen voor een last minute naar Fuerteventura met het hele gezin. Volgens mij vinden ze dat fantastisch en hoe heerlijk warm! Misschien moet ik maar alvast gaan rondkijken wat voor vakantie we willen gaan boeken deze zomer, dan krijg ik het vast weer een beetje warm.

Heb jij je zomervakantie al geboekt?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like