Shoptip

De nieuwste carnavalskleding trends voor jong en oud

4 februari 2023
De nieuwste carnavalskleding trends voor jong en oud
Woohoooo, binnenkort is het weer zo ver, we kunnen weer met zijn allen carnaval gaan vieren! Wat fijn en wat hebben we er zin in! Gelukkig zijn we nu niet, net als vorig jaar, net uit een lockdown, maar kunnen we weer heerlijk carnavalskleding shoppen. Ook dit jaar zijn er weer ontzettend veel toffe outfits om uit te kiezen, maar welke outfits komen we deze carnaval het meest tegen in de polonaise?

Origineel of populair?

Gaan we deze carnaval voor een unieke outfit, waar niet het halve schoolplein in rondhuppelt, of gaan we juist voor iets wat bij iedereen populair is? Ik merk in mijn winkel dat de populairste outfits dit jaar juist de unieke(re) exemplaren zijn. Een uilenpak, Buzz Lightyear of apenpak zijn dit jaar populairder dan de superhelden en Frozen of prinsessenjurken.

Wednesday of Max Verstappen

Dit jaar zullen we ook veel kids, en voor volwassenen verkleed gaan zien als o.a. Wednesday of Max Verstappen. Ook zullen we waarschijnlijk veel Encanto personages en superhelden voorbij zien komen. Foute jaren tachtig trainingspakken zijn ook mega populair en ook nog eens super comfortabel om te dragen tijdens carnaval.

Carnavalskleding shoppen

Er is dit jaar dus lekker veel keus om carnavalskleding te shoppen, zowel in winkels als online, koop je jouw complete look. Zo hebben ze onlangs de webshop van Carnavalskleding.nl vernieuwd en een compleet nieuwe collectie toegevoegd. Nu hebben ze gewoon meer dan 100.000 verschillende kostuums en accessoires om uit te kiezen. Als je dan niets kunt vinden, dan weet ik het ook niet meer, haha. Ik vind het juist altijd extra moeilijk om te kiezen omdat er zoveel leuke kostuums en accessoires tussen staan die ik leuk vind. Ik kan er echt uren blijven rondsnuffelen en de leukste combi’s maken voor ons hele gezin.

Matchende familie look

Over outfits voor het hele gezin gesproken. Het is toch wel het allerleukst wanneer je een gezin tegenkomt die allemaal dezelfde of matchende look dragen tijdens de carnaval. Een gezin wat verkleed is als boef, jungle dieren, safaricrew of rocksterren, dat is toch geweldig!? Ik word zelf altijd het meest blij van outfits die net even anders zijn dan anders, ze hoeven niet eens heel erg ingewikkeld te zijn. Gewoon iets wat bijna niemand anders draagt. Gelukkig is er tegenwoordig zoveel keus, dat dát wel moet lukken!

Wat is jouw favoriete outfit voor carnaval? Hoe gaan jullie verkleed?

Spread the love

You Might Also Like