Coco Loco Persoonlijk

Goed nieuws! We krijgen de sleutel!

30 januari 2023
Goed nieuws! We krijgen de sleutel!
Ohhh my Godddd…vlak na het schrijven van mijn laatste update over onze nieuwe locatie van onze winkel, kreeg ik dan toch eindelijk het verlossende telefoontje van de verhuurder, we krijgen de sleutel! Jikessss, nu komt het ineens wel erg dichtbij en voelt het eindelijk echt. En ook mega snel al, woensdag 1 februari is het al zo ver, dan kunnen we gaan beginnen aan het klussen aan Coco Loco 2.0!

We moeten aan de slag!

Het was wel even schakelen hoor, na anderhalf jaar wachten en steeds weer het bericht dat er vertraging was met de oplevering van het Celsiusplein. Woensdag krijgen we officieel de sleutel en kunnen we aan de slag, of beter gezegd, dan móeten we aan de slag. Anders gaan we het niet op tijd afkrijgen.

Keuzestress

We hebben in de afgelopen maanden zoveel toffe ideeën uitgewerkt, maar nog steeds twijfel ik over een aantal dingen. Bijvoorbeeld over de kleuren op de muren en/of het plafond, over de indeling die bijna dagelijks opnieuw wordt aangepast en over de indeling van de kassa. Zoveel keuzes maken is niet perse mijn hobby of talent. Dat laat ik liever aan een professional over, al wil ik natuurlijk wel dat het precies zo wordt zoals ik in mijn hoofd heb. Die keuzestress is wel een dingetje hoor, niet heel erg handig.

Passen en meten

Wat alles dubbel zo lastig maakt is de indeling van onze nieuwe winkel. Deze wordt namelijk twee keer kleiner dan onze huidige locatie. We gaan van ruim 150m2 naar 74m2. Je kunt je vast voorstellen dat het een onmogelijke puzzel is. Daarom moeten we afscheid nemen van veel items die simpelweg gewoon niet gaan passen in onze nieuwe locatie. Jammer de bammer.

Mega opruiming

Daarom gaan we vanaf woensdag ook maar meteen starten met extra kortingsacties zodat Coco Loco snel weer wat leger wordt. Mocht je in de buurt wonen, een uitje naar Eindhoven willen of al vaste klant zijn, kom de komende weken zeker eens profiteren van fijne kortingen. Er is ook echt nog heeeel erg veel om uit te kiezen en lekker tussen te snuffelen.

Coco Loco 22 jaar

Woensdag 1 februari is het dubbel feest, want dan bestaat Coco Loco (voorheen SOUL2SOUL Kidz & Kidskartel) alweer 22 jaar! Wooohooooo, hoe gaaf is dat!? Hoeveel kinderen zijn er inmiddels opgegroeid in kleding uit onze winkel? Zo bijzonder! Een extra reden voor een klein feestje. Dubbel feest dus! We gaan lekker poffertjes eten met alle kids en hebben lekker veel toffe kortingsacties welke vanaf die dag gaan starten. Ik heb er zin in!

Vindt je het leuk om onze avonturen rondom de verhuizing en verbouwing te volgen? Check dan onze Instagram en/of Facebook zodat je alle laatste updates en behind the scenes foto’s en filmpjes kunt zien! En dat vind ik natuurlijk mega leuk, dus thanks!

Tot zo ver deze supertoffe update…binnenkort dus meer over onze verhuizing en verbouwing…to be continued!

Spread the love

You Might Also Like