low-budget sale Shopping

Hou jij ook zo van korting?

24 januari 2023
Hou jij ook zo van korting?
Vannacht lag ik te bedenken welke toffe kortingsacties ik allemaal kan bedenken voor onze mega opruiming en uitverkoop voordat we gaan verhuizen met onze winkel. Wat voor aanbiedingen vinden klanten leuk en waar worden ze het meest blij van? Je hebt tegenwoordig heel vaak kortingscodes en aanbiedingen, waardoor shoppen nóg fijner wordt. Zeker nu alles steeds duurder wordt, is het fijn om op die manier te kunnen besparen, toch? Hou jij ook zo van korting?

Alles is zó duur

Ondanks dat het geen verrassing is dat alles tegenwoordig steeds duurder wordt, schrik ik er soms nog van wat voor belachelijk hoge prijzen alles kost. Maar ook hoe sommige bedrijven “stiekem” de prijzen verhogen. Door bijvoorbeeld de verpakkingen van boodschappen kleiner te maken qua inhoud, maar wel de prijs hetzelfde te houden. Of soms ook zelfs deze te verhogen. Dat je dan je boodschappen online besteld en vervolgens ineens van die miniatuur boodschappen ontvangt. Tja, op je beeldscherm valt dat niet meteen op dat de nieuwe verpakking een stuk minder inhoud heeft. Ik voel mij op zo’n moment echt een beetje bedrogen. Bah.

Kortingscodes en aanbiedingen

Gelukkig zijn er genoeg winkel die ook online fijne kortingscodes en aanbiedingen hebben. Dit maakt het net even wat leuker om te shoppen. Zo zijn er ook genoeg sites waar je deze kortingscodes kunt vinden, alleen werken ze vaak niet omdat ze al verlopen zijn. Dat herken je vast wel, dat is zo irritant. Gelukkig kun je bij Starpagina.nl wel een compleet overzicht vinden met daarin alle werkende kortingscodes én aanbiedingen van dit moment. Ook staat er een uitleg bij hoe je deze kunt verzilveren, wat soms best een gedoe kan zijn, super handig. Hè, hè, eindelijk een website waar ze wel gewoon allemaal op werken. Die mag in mijn favorieten, zodat ik waar nodig altijd een aanbieding of kortingscode kan vinden voordat ik online iets bestel.

“Heb ik het nodig?”

Eigenlijk zijn er best veel mogelijkheden om te besparen en zijn er altijd wel leuke aanbiedingen. Of je nou wacht tot de uitverkoop, of juist iets koopt in het juiste seizoen. Of je alle weekaanbiedingen selecteert of kiest voor tweedehands. Koop juist wanneer je 1 = 1 gratis aanbiedingen ziet want dat scheelt enorm. Maar let wel op, soms wordt je verleid door een bepaalde aanbieding om iets te kopen wat je eigenlijk niet nodig hebt, maar omdat het zo goedkoop is toch koopt. Dan is het alsnog duurkoop. Koop dus altijd bewust en stel jezelf de vraag “heb ik het nodig?”. Het kost soms net wat meer moeite, maar als je je best doet, kan het je een hoop geld besparen.

Want zeg nou zelf, jij wordt toch ook blij van korting?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like