Coco Loco Persoonlijk

Update over onze nieuwe winkel

20 januari 2023
Update over onze nieuwe winkel
Het is bijna zover, binnenkort krijgen we dan toch eindelijk de sleutels van ons nieuwe winkelpand. Een nieuwe plek, op een autovrij plein, middenin het centrum van de leukste wijk van Eindhoven. Nu het dan eindelijk zo ver is, voelt het best een beetje spannend. Zijn we er wel klaar voor? Tijd dus voor een nieuwe update!

Nieuwe vloer

In onze huidige winkel ligt een tegelvloer én op een gedeelte van de vloer hebben onze voorgangers de vloer vol gelegd met houtplaten. Geen idee wat voor vloer daar precies onder zit. Ik weet eerlijk gezegd ook niet of ik dat wíl weten, haha. Omdat we in onze nieuwe winkel vloerverwarming krijgen, hebben we gekozen voor laminaat. Het kan prima in combinatie met vloerverwarming, is makkelijk schoon te houden én ik vind houten vloeren gewoon warm en mooi er uit zien. Ook is laminaat vaak voordelig en scheelt een hoop in kosten, wat veel kan besparen op een vloer van 74 m2. Ik kan niet wachten om te zien hoe de vloer er straks uit komt te zien zodra hij er eindelijk in ligt.

De sleutel

Iedere dag krijg ik van mijn vaste klanten de vraag te horen; “Wanneer krijg je nou de sleutel van je nieuwe winkelpand?” Ik kan je verklappen, mijn standaard antwoord is helaas nog steeds “Ik hoop snel, maar kan het niet zeggen”. Jep, we weten nog steeds niet wanneer we eindelijk de sleutel krijgen van ons nieuwe winkelpand voor Coco Loco. Terwijl we eigenlijk een jaar geleden nog te horen kregen dat we op 1 juni de sleutel zouden krijgen. Maar helaas hebben we nog steeds geen sleutel en ook nog geen datum waarop we deze krijgen. Ik hoop dat we hem volgende maand krijgen.

bouwplaats nieuwe winkel
zomer 2022

Een kijkje in de keuken

Terwijl we in afwachting zijn van de datum van de sleuteloverdracht, hebben onze toekomstige buren wel al de sleutels ontvangen van hun pand. Zij hebben een Italiaans restaurant, waar ze vanaf nu al druk aan het klussen zijn. Toen we er deze week langs liepen, zagen we onze buurvrouw zitten en kregen we een rondleiding in haar nieuwe pand. Zo leuk om te zien hoe zij al bezig zijn in het invullen van de ruimte. Met een stralende glimlach liet ze ons ze verfkleuren voor de muren en indeling van de ruimte zien. Ik visualiseerde wat ze vertelde en snap precies waarom ze zo enthousiast is. Het wordt zo ontzettend mooi! Gaaf om te zien en haar enthousiasme te zien en voelen. Superfijn om weer even binnen te zijn, voor een “kijkje in de keuken”. Ook al was het bij de buren, het gaf ons ook weer nieuwe inzichten over onze eigen ruimte. Ik kan niet wachten tot het eindelijk zo ver is.

Update over onze nieuwe winkel
januari 2023

Toffe inzichten en nieuwe mogelijkheden

We hebben dan nog niet de sleutel, maar echt stilgezeten hebben we niet. Samen met onze huidige buurvrouw, ontwerpster Tessa Koot van Bureau Edison hebben we ook een heel tof ontwerp gemaakt voor onze nieuwe winkel. Zij gaf ons weer heel veel toffe inzichten en nieuwe mogelijkheden. Ook konden we in een digitale versie van haar ontwerp een kijkje nemen in de nieuwe winkel, wow wat zag dat er gaaf uit! Super kleurrijk, anders en cool. Een winkel waar je helemaal blij van wordt. Ohhh, ik kan niet wachten tot het zo ver is om te beginnen met verbouwen. Om de (nu nog) lege ruimte te transformeren naar de leukste kinderwinkel van Eindhoven.

Nu is het dus wachten op de datum voor de sleuteloverdracht, dan kunnen we eindelijk echt gaan beginnen. Ik ben benieuwd wanneer het eindelijk zo ver is.

Welke maand denk jij dat we de sleutel krijgen?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like