kinderkleding Shoptip

Zo komt je kind warm én hip de winter door

20 december 2022
Zo komt je kind warm én hip de winter door
Brrrrr… wat is het koud…en niet alleen buiten helaas. Ook binnen is het vaak nog steeds bibberkoud. Wat kun je doen zodat je kids lekker warm én hip de winter doorkomen, zonder dat je onnodig de verwarming hoger hoeft te zetten? Met deze hippe kindermode zijn ze extra warm aangekleed en zien ze er nog steeds hip uit.

Wolletjes!

Een slimme oplossing voor deze koude periode is om te kiezen voor kleding gemaakt van wol. Heerlijk warm én tegenwoordig ook helemaal weer hip. In mijn eigen winkel vliegt de kleding van wol momenteel de winkel uit. Naast warme wollen sokken, truien en jassen, zijn tegenwoordig ook de prachtige wollen gilet bodywarmers van Alwero helemaal populair. Ze zijn gemaakt van 100% en daarom heerlijk warm. Je kunt kiezen uit heel veel verschillende kleuren en prints én ze zijn er ook voor dames. Want laten we ons als ouders ook niet vergeten, er zijn ook genoeg mooie en warme blazers dames & heren colberts van wol. Naast dat ze superwarm en comfortabel zijn, maken ze je outfit helemaal af en kun je helemaal hip de winter door.

Sloffen

Hier was Sint zo lief (en slim – dankjewel Sint!) om heerlijk warme Bergstein sloffen cadeau te geven. Geen koude voetjes meer in ons huis. We zijn al jaren fan van de laarzen van Bergstein, zowel de zomer als gevoerde winterlaarzen hebben we hier al in alle kleuren van de regenboog gedragen. Nu ontdekken we eindelijk ook de sloffen van Bergstein, die minstens net zo fijn zijn. Helaas gaan ze maar tot maat 33, dus moeten we er nu nog even extra van genieten.

Laagjes

In de winter, zeker nu de verwarming vaker uit staat, is het dragen van laagjes kleding dé oplossing. Hemdjes, longsleeves, dikke maillot, warme truien en zelfs thermokleding. Kleed je kind lekker warm aan met extra laagjes. Style het af met een wollen bodywarmer, jas én warme schoenen en je kind komt warm én hip de winter door.

Skikleding

In september verkocht ik in mijn winkel al de eerste skipakken, terwijl het buiten nog heerlijk warm was. Die slimme papa en mama’s hadden namelijk een goed idee. Wanneer hun kinderen lekker in de herfst en winter buiten willen spelen, krijgen ze gewoon een skipak aan. Lekker warm, waterdicht én winddicht. Hoe slim is dat? De kinderen kunnen fijn zonder zorgen buiten ravotten en de ouders hoeven zich geen zorgen te maken of ze het wel warm genoeg hebben óf hoe de outfit er onder uitziet. Een slimme oplossing, al zeg ik het zelf. Want waarom zou je skikleding alleen dragen op wintersport, dat is sowieso ook nog zonde.

Hoe zorg jij ervoor dat je kinderen deze winter warm blijven? Deel je tips hieronder in de comments.

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like