Shoptip

Voel je lekker in je kleding

19 december 2022
Voel je lekker in je kleding
Voel jij je ook lekkerder wanneer je een outfit draagt waarin je helemaal gaat stralen. Met je mooiste lingerie aan, die broek waarin je de perfecte billen hebt of in die geweldige top met ontelbare glitters? Wanneer je iets draagt wat lekker zit én waarin jij je goed voelt, ga je vanzelf stralen. Voel jij je ook lekkerder wanneer je een favoriete outfit draagt? Wat draag jij het allerliefst?

Stralend van oor tot oor

In mijn winkel zie ik dagelijks kinderen en mama’s het pashokje in duiken om een nieuwe outfit aan te passen. Vaak zie ik direct aan het gezicht, hoe zij zich voelen in het nieuwe kledingstuk. Met een grote glimlach op die snoet, wanneer ze zichzelf voor de eerste keer, helemaal trots in de grote spiegel bewonderen. Stralend van oor tot oor. Het kledingstuk geeft ze een goed gevoel.

Of ik zie twijfel en geen stralend gezicht., dan weet je genoeg. Soms vindt mama het dan wel geweldig staan, maar zie je gewoon dat het kind zich niet happy voelt in het kledingstuk. Maar dat is juist wat je wel wilt, dat je kind zich lekker voelt in zijn of haar outfit. Dat wil je zelf toch ook? Anders beland het in de kledingkast, om er vervolgens niet meer uit te komen.

De perfecte start van de dag

Wanneer je kleding draagt die je mooi vindt en die lekker zit, dan geeft het jou vanzelf een goed gevoel. Dat gevoel begint al bij het aankleden in de ochtend. Te beginnen met je lingerie. Het eerste wat je ’s ochtends aantrekt. Natuurlijk draag je het liefst je favoriete bh onder je kleding of draagt je graag sexy lingerie van LASCANA onder je outfit om zelfvertrouwen een extra boost te geven, zodat je nog harder gaat stralen. Daarmee heb je de perfecte start van je dag en de basis voor een goed gevoel in je outfit. Een goed begin.

Warm en comfortabel

Ik merk zelf ook dat ik mij het beste voel wanneer ik blij wordt van mijn outfit. Een comfortabele outfit, die er ook nog leuk uitziet, geeft mij een goed gevoel. Daardoor zit ik lekkerder in mijn vel en dat straal ik uit. Ik moet zeggen dat ik dat nu wel wat moeilijker vind omdat het nu zo koud is. Wat trek je dan aan zodat het er nog steeds leuk uitziet én het warm genoeg én comfortabel is. Zo kan ik niet in mijn warme oversized knuffeltrui in mijn winkel gaan staan, haha. Gelukkig heb ik genoeg heerlijke warme vesten, waarin ik mij goed voel én het lekker warm heb. Zo voel ik mij goed én straal ik dit uit in mijn outfit.

Voel jij je ook lekkerder wanneer je een favoriete outfit draagt? Wat draag jij het liefst?

Spread the love

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply