Review Shoptip

De nieuwste poppen van Rainbow High (review)

30 november 2022
De nieuwste poppen van Rainbow High (review)
Ze staan op menig verlanglijstje van vele meiden, dit jaar. Rainbow High heeft maar liefst 9 nieuwe poppen uitgebracht in drie supercoole bands, de Rainbow Divas, Neon Shadow en The Royal Three. Alledrie uniek en cooler dan cool. Welke pop is jouw favoriet?

De nieuwste Rainbow High poppen

Het Rainbow Vision-songfestival is losgebarsten en daarom heeft MGA Entertainment de spotlights gericht op maar liefst negen nieuwe poppen. Deze poppen zijn gebaseerd op de personages die een plek in de finale van het spectaculaire muziekfestival hebben weten te bemachtigen. Samen vormen ze drie bands met ieder een volledig eigen stijl en ze vertegenwoordigen zowel Rainbow High als aartsrivaal Shadow High.

Rainbow High zit boordevol talent 
Vanuit Rainbow High worden er twee talentvolle popgroepen naar het songfestival gestuurd om de school trots te maken. Rainbow Divas is de eerste groep en bestaat uit de stralende Diva Meline, Sabrina St. Cloud en Ayesha Sterling. De tweede groep die de eer van de school mag verdedigen heeft K-Pop als thema en heet The Royal Three. Dit drietal bestaat uit Minnie Choi, Tessa Park en Tiara Song.

Shadow High stapt uit de schaduw 
Neon Shadow is de band die het vertrouwen krijgt van Shadow High om deel te nemen aan het songfestival. In tegenstelling tot het volledig zwart-witte uiterlijk van Shadow High-poppen, combineren deze dames (Mara Pinkett, Harley Limestone en Uma van Hoose) hun schaduw-look met felle neonkleuren en ook bespelen zij zelf verschillende instrumenten.

rainbow high

Van de audities tot de finale: een kijkje achter de schermen
Het Rainbow Vision-festival wordt tot in detail gevolgd in de animatieserie. Hier is te zien hoe de finalisten zich hebben voorbereid en welke obstakels zij hebben moeten overwinnen om een felbegeerde plek in de finale te bemachtigen. Van de gespannen sfeer achter de schermen tot de zenuwen voor de halve finales: alles komt aan bod. Bekijk de afleveringen op het YouTube-kanaal van Rainbow High Benelux.

Rainbow High

Er zijn 9 verschillende soorten poppen, met ieder hun eigen stijl. Is zit dus voor iedereen wel een favoriet tussen. Ook heeft iedere pop een extra outfit, accessoires en bijv. een muziekinstrument. Ze is tenslotte een lid muzikant. De Rainbow Vision-collectie koop je o.a. bij Bol.com.

Rainbow High heeft al heel veel toffe poppen uitgebracht én ze hebben zelfs een eigen YouTube kanaal, waar je alle avonturen van de poppen kunt beleven. Hoe tof is dat?!

Je koopt ze hier:

rainbow high

Wat vinden wij van de nieuwe poppen van Rainbow High?

Zoals je waarschijnlijk wel verwacht, waren onze meiden, Lola (8) en Coco (6) dolenthousiast wanneer de de mooie Rainbow High pop in de doos zagen zitten. Ze kregen de coole neon groene Harley Limestone, de zangeres van de meidengroep Neon Shadow. De dames pakten samen de pop en alle accessoires uit de verpakking uit. Naast de geweldige outfit die de pop al droeg, zat er nóg een complete extra outfit bij. Alle details in perfectie afgewerkt en outfits waar menig popster jaloers op is!

De dames vinden de pop supergaaf. het liefst maken ze de hele band compleet. Hij is ook echt heel mooi afgewerkt en ziet er supercool uit. Hier gaan ze superveel plezier van hebben. Ook de stijlvolle verpakking, die er uitzag als een setting van een liveconcert, werd meteen gebruikt voor een surprise voor een meisje uit Lola’s klas.

Welke Rainbow High pop is jouw favoriet?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like