Review Shoptip Speelgoed

Bouw je eigen flipperkast met de Smartivity Pinball

29 november 2022
Bouw je eigen flipperkast met de Smartivity Pinball
Je eigen flipperkast bouwen, helemaal van hout én wat stiekjes. Om er daarna samen op te kunnen flipperen, hoe cool is dat!? Lola (8) en Coco (6) mochten er zelf eentje in elkaar zetten, voordat ze hem konden gebruiken. Een educatieve maar vooral superleuke bouwset, waarbij je flipperkast steeds completer wordt. Maar wat is nou eigenlijk leuker, het bouwen óf ermee flipperen zodra hij eindelijk af is?

Smartivity Pinball

De Smartivity Pinball flipperkast is dit jaar niet voor niets winnaar van speelgoed van het jaar in de categorie ‘Bouw en Constructie’. Voordat je kunt gaan flipperen, moet je hem eerst nog helemaal zelf in elkaar knutselen. Met een superuitgebreid DIY bouwpakket, wat je zonder lijm of andere hulpmiddelen in elkaar zet. Je bent er wel even zoet mee, dus verwacht niet dat je binnen tien minuutjes aan het flipperen bent.

Games By Smart

Je kent misschien de Smartgames van Games By Smart wel. Spellen die educatief zijn én je vaak in je eentje kunt spelen. De DIY bouwsets van Smartivity zijn hierop weer een supertoffe nieuwe aanwinst. Met de duurzame materialen, het educatieve aspect én de combinatie met een van de leukste spellen – de flipperkast – heb je een magische combi. Naast de flipperkast, zijn er nog acht andere toffe bouwpakketten van Smartivity. Van een robot tot een achtbaan, van een muziekmachine (waarmee je echt muziek kunt maken) tot een mechanische hand. Zo gaaf!

Wat vinden wij van de flipperkast van Smartivity?

Wij vinden de flipperkast van Smartivity geweldig! Het in elkaar zetten is goed zelf te doen, maar duurt lang genoeg om er een paar middagen er samen aan te bouwen. De flipperkast is van goede kwaliteit zodat je er ook echt fijn mee kunt flipperen, zelfs beter dan ik verwacht had. Er worden voldoende extra onderdelen bijgeleverd, zodat je altijd reserves hebt. Wij hebben deze nog niet nodig gehad.

De combinatie van het zelfstandig bouwen – educatief -, de mooie duurzame materialen én het feit dat het een flipperkast wordt, zijn wat ons betreft een gouden combi. Wij snappen wel waarom de Smartivity speelgoed van het jaar heeft gewonnen, dat is wat ons betreft dan ook 200% verdiend!

Je koopt hem nu hier met korting:

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

 • Johnny 26 december 2022 at 16:11

  Bij ons zijn de flippers heel stroef, ze schuiven niet automatisch terug. Heeft u misschien tips voor ons? Want zo valt het niet te spelen.

  • Janske 26 december 2022 at 18:48

   Hi Johnny,

   Hier doen ze het super goed. Heb je er wel een oranje stiek onder zitten?

   Neem anders even contact op met de fabrikant, die heeft vast de juiste tips.

   Veel speelplezier!

   Groetjes,
   Janske