Kerst Shoptip Sinterklaas

Originele Sint cadeautjes voor ieder budget

28 november 2022
Het is bijna zo ver, pakjesavond staat al voor de deur. Ook dit jaar hopen de kinderen weer op mooiste cadeautjes uit de zak van Sinterklaas, maar heeft de Sint dit jaar wel genoeg budget voor al die cadeautjes? Ook de Sint merkt dat alles steeds duurder wordt, dus daarom hierbij een paar tips voor originele Sint cadeautjes voor ieder budget.

Tweedehands

Het wordt steeds populairder en gebruikelijker om tweedehands te shoppen. Waarom alle cadeautjes nieuw kopen als je ook duurzaam én low-budget tweedehands kunt kopen. Ik merk in mijn eigen winkel (vol met tweedehands speelgoed en kleding), dat het steeds populairder wordt om iets te kopen wat al van een ander kindje is geweest. Wat maakt het uit als het cadeautje al eens gebruikt is? Meestal zien de kinderen het verschil niet eens, het gaat namelijk om wat ze krijgen, niet of het nieuw of tweedehands is.

Gepersonaliseerde sieraden

Een origineel en persoonlijk cadeau is een mooi gepersonaliseerd sieraad voor je kind. Geef ze een mooie ketting met initialen of een armband met de naam er in. Het is ook leuk om een gepersonaliseerd sieraad voor zusjes of moeder en dochter te laten maken. en ook voor jongens is een stoere jongens armband een origineel cadeau om te krijgen van Sinterklaas.

cadeautjes!

Abonnement

Een cadeau waar je sowieso een lange(re) tijd plezier van hebt is een abonnement van bijvoorbeeld een tof tijdschrift. Dan krijg je iedere week/maand opnieuw een cadeautje in je brievenbus. Of geen een abonnement cadeau van jullie favoriete (indoor)speeltuin, zwembad of pretpark. Zo maak je samen nieuwe herinneringen en heb je samen plezier van het cadeau.

Uitstapje

Een dagje uit is ook een mega leuk cadeau om te krijgen van Sint. Naar een concert van zijn of haar favoriete artiest(en), een dagje naar de dierentuin of pretpark. Samen naar de film of een middag jumpen bij het jumppark. Er zijn zoveel originele uitstapjes te bedenken.

Cadeaubon

Maak hiervoor een leuke cadeaubon die het kind kan inleveren op de grote dag. Met een aftelkalender erbij voor extra voorpret. Hoe leuk is dat? Of weet je even niets te bedenken, maar wordt je kind altijd helemaal exited in de HEMA, Action of je favoriete kinderwinkel.

Nuttige cadeautjes

Wat ook handig is, zijn nuttige cadeautjes. Heeft je kind nog schoenen, sloffen, pyjama’s, ondergoed, kleding of iets anders nodig? Vraag deze dan aan de Sint en vraag deze nuttige cadeautjes voor 5 december. Superslim toch?

Welke cadeautjes zou jij graag vragen aan Sint?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like