Shoptip

4 x Hier moet de ultieme mama telefoon aan voldoen

8 november 2022
4 x Hier moet de ultieme mama telefoon aan voldoen
Wij mama’s zitten 24/7 op onze telefoon. Alle mooie, grappige en bijzondere genietmomentjes vastleggen van de kids en to-do-lijstjes afvinken. Eeuwig scrollen door alle socials, de mooiste kiekjes delen op the Gram en onze mailboxen bijhouden. Een wereld zonder telefoon is bijna niet meer voor te stellen, voor de gemiddelde mama. Maar waar moet die ultieme mama telefoon allemaal aan voldoen?

Goede camera

Als moeder wil je graag alle genietmomentjes vastleggen van je kids. Wie neemt er tegenwoordig nog een camera mee, wanneer de meeste mobiele telefoons tegenwoordig hele goede camera’s hebben. Daarom willen we natuurlijk een mobiele telefoon met de beste camera er in, zodat al onze foto’s en filmpjes van onze koters het allermooiste zijn. En dat we geen losse camera meer nodig hebben om foto’s te maken van onze trots.

Comfort

Omdat we (veel te) veel op ons telefoonscherm kijken, is het beeldscherm ook ontzettend belangrijk. Zo heeft de samsung s21 fe bijvoorbeeld een een blauw licht filter, wat comfortabel is voor je ogen. Maar ook een 6,4 inch FHD+ Infinity-O Dynamic AMOLED 2X scherm. Ook de motorola edge 20 heeft een camera van 108 megapixels, waardoor je beeld haarscherp is, zodat je perfect kunt genieten van je favoriete Netflix serie.

Extra opslag

Om alle tofste foto’s, video’s, Reels en TikToks te kunnen bewaren, zonder dat onze mobiele telefoon meteen vol zit, willen we er natuurlijk wél eentje die genoeg opslag heeft. Het liefst een die je ook nog kunt uitbreiden met extra opslagruimte. Er is niets zo irritant als een telefoon waarbij de opslagruimte meteen vol is.

300% batterij

Wat we natuurlijk niet mogen vergeten, is dat de batterij lekker lang mee moet gaan. Met alle Netflix, TikTok en Reels van deze tijd, vliegt je batterijcapaciteit er als een sneltreinvaart doorheen, dus een goede batterij is een absolute must voor alle “momphones”.

Hier moet mijn “momphone” aan voldoen. Heb jij nog punten waar jouw telefoon aan moet voldoen?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like