Persoonlijk Shopping

Tijd voor een nieuwe telefoon, welke zal ik kiezen?

20 oktober 2022
Tijd voor een nieuwe telefoon, welke zal ik kiezen?
In maart dit jaar is mijn tweejarige abonnement bij Tele2 afgelopen en mocht ik een nieuw abonnement afsluiten. Op dat moment wist ik nog niet precies welk toestel ik wilde kiezen, dus besloot ik om even voor Sim Only te kiezen. Mijn toestel werkte overigens nog prima, dus had het geen haast. Inmiddels zitten er twee “prachtige” sterren in mijn scherm (oops!) en wordt het binnenkort wel tijd om een nieuw toestel uit te kiezen. Het liefst in combinatie mét een abonnement die het beste bij mij past. Maar welke moet ik kiezen? Er is zoveel keus!

Zoveel keus

Een nieuwe telefoon uitkiezen is voor mij altijd weer een flinke puzzel. Ga ik voor mijn oude vertrouwde Samsung of toch voor de nieuwste iPhone 14 Plus? Er is ook altijd weer zoveel keus in verschillende soorten toestellen, wat het voor mij alleen maar ingewikkelder maakt.

Zakelijke telefoon

Nu ik mijn eigen bedrijf heb, gebruik ik mijn telefoon zowel zakelijk als privé. Zakelijk gebruik ik hem voor al het telefonisch contact met klanten, maar ook via WhatsApp en natuurlijk de camera voor video’s en foto’s. Deze plaats ik via mijn social media kanalen, welke ik ook regelmatig check via mijn telefoon. Privé bel ik bijna niet, ik gebruik mijn telefoon daarbij vooral voor mijn socials en WhatsApp. En iedere avond luister ik er luisterboeken op via Nextory.

Tijd voor een nieuwe telefoon, welke zal ik kiezen? -

iPhone?

Mijn telefoon is dus erg belangrijk voor mij, zowel zakelijk als privé. Daarom is het belangrijk om een telefoon te kiezen die perfect bij mij past. Dus vergelijk ik altijd online welke voor en nadelen de verschillende toestellen hebben met elkaar. Zo is er nu de nieuwe iPhone 14 Plus, welke supersnel is. Hierdoor kan ik ook supersnel en zuinig nieuwe series downloaden. Of moet ik kiezen voor de iPhone 14 Pro of de iPhone 14 pro Max, zodat ik maar liefst tot 1TB aan opslag kan kiezen. Want ja, ik kom altijd opslag te kort.

Samsung?

Of kies ik toch voor mijn ouden en vertrouwde Samsung? Dit merk heb ik al jaren en het bevalt mij supergoed. Wanneer ik opnieuw voor een Samsung mobiel kies, ben ik bekend met alles en voelt het als vertrouwd. Samsung heeft nu ook twee super hippe Foldables nieuw uitgebracht, de Samsung Galaxy Z Fold4 en Samsung Galaxy Z Flip4. Lekker compact in je broekzak, maar wél met een groot scherm wanneer je hem uitklapt, the best of both worlds. Met de supergrote batterij van 3700 mAh weet ik zeker dat ik de dag door kan komen met het plaatsen van alle video’s en foto’s op ’the Gram’. Dat is ook wel heel belangrijk natuurlijk. Niets zo vervelend als een telefoon die (bijna) leeg is. Deze telefoon maakt mij ook erg nieuwsgierig!

Waar mijn nieuwe telefoon in ieder geval aan moet voldoen:

 • goede prijs
 • grote opslag
 • grote batterij
 • goede camera

Ik denk dat ik binnenkort maar een naar een telefoonwinkel moet gaan om ze eens in het echt te bewonderen. Dan wordt het kiezen vast een stuk makkelijker.

Waar moet jouw favoriete telefoon aan voldoen?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

 • Daenelia 21 oktober 2022 at 11:41

  Samsung. Ik heb ook echt wel een iphone gehad en vaker met apple priducts gewerkt, maar man wat is dat een gedoe en onhandig. Maar ik ben dan ook erg handig met aparatuur, dus ik heb geen telefoon nodig die meer geschikt is voor digibeten. Maar misschien heb jij daar juist wel meer aan: het is natuurlijk simpel als je minder keuzes en mogelijkheden hebt op je telefoon. Maar ik ben wel erg tevreden met mijn Samsung, die ook lekker lang meegaat.

  • Janske 21 oktober 2022 at 13:52

   Minder keuzes is inderdaad het fijnste… anders zou ik het echt niet weten 😅