Coco Loco Persoonlijk

Keuzes maken voor onze nieuwe winkelinrichting

11 oktober 2022
Keuzes maken voor onze nieuwe winkelinrichting
Eigenlijk was het de bedoeling dat we in juni van dit jaar al in ons nieuwe pand zouden zitten, maar helaas is de verhuizing alweer twee keer uitgesteld. Nu staat de planning op januari 2023. Wat voor ons eigenlijk wel beter is. Het geeft ons de ruimte om ons bezig te houden met de laatste voorbereidingen en planning. Zo zijn we inmiddels toegekomen aan de styling van ons nieuwe pand. Hoe gaan we het inrichten en wat hebben we nog nodig. Een mooi moment om extra inspiratie op te doen voor onze nieuwe winkelinrichting.

Recycle

We gaan sowieso proberen om zoveel mogelijk meubels te recyclen, welke we nu al in onze winkel hebben staan. Dit is kostenbesparend én lekker duurzaam. Ook houden we op die manier onze Coco Loco vibes in onze nieuwe winkel. Zo gaan onze mooie gekleurde kasten mee naar onze nieuwe locatie evenals een aantal van onze favoriete rekken. Twee daarvan hebben we laatst al opgeknapt en gerestyled met een extra level en een nieuwe kleur. De vloer kochten we tweedehands via Buutvrij voor de hele pot in Best, ook hierdoor hebben we hun oude vloer een mooie nieuwe bestemming kunnen geven én hebben we flink kunnen besparen op kosten.

Kleuren

In onze nieuwe winkel is het plafond maar liefst 3,30m hoog, supertof! Waarschijnlijk gaan we het plafond een mooie kleur geven, eentje die er echt vanaf knalt. Ik kan niet wachten om te zien hoe het eruit komt te zien. Coco Loco staat voor mij voor vrolijkheid, een plek waar je blij van wordt. Met veel vrolijke kleuren dus. Zo hebben we ons logo in een groot neonlicht laten maken voor in onze etalage. Deze kan ook in verschillende kleuren worden aangezet, voor iedere gelegenheid een ander kleurtje dus.

Nieuwe meubels

Ook zullen we nieuwe meubels moeten gaan aanschaffen. Naast nieuwe kledingrekken voor aan onze wanden zijn we ook aan het kijken of we nieuwe meubels nodig gaan hebben. Zoals misschien een nieuw kassameubel, nieuwe stoelen voor aan onze eettafel en een mooie fauteuil van leer voor bij onze paskamer.

Lekker druk

Genoeg keuzes nog om te maken. Best leuk om allemaal uit te kiezen, maar stiekem verheug ik mij enorm op het moment dat alles klaar is. Hopelijk brengt dat weer een beetje “rust” in alle drukte. Het gaat namelijk supergoed met de winkel, wat zorgt voor drukke tijden. Ook de naamsverandering nam veel tijd weg van alle voorbereidingen van de verbouwing. Ach, we hoeven ons in ieder geval niet te vervelen.

Ben jij al eens in onze winkel geweest?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like