Kidskartel Persoonlijk

Tijd voor een feestje! (Persoonlijke update)

6 september 2022
Tijd voor een feestje! (Persoonlijke update)
Het is september en dat betekent dat het tijd is voor een feestje! Deze maand krijgt Kidskartel een heuse make over, met daarbij een nieuwe naam, branding, logo en website met uitgebreidere webshop. Dat mag gevierd worden, dus gaan we er een feest van maken deze maand. Een perfect moment voor een persoonlijke update dus!

Vakantierooster

In de afgelopen maand is het wat rustiger geweest in de winkel. Vanwege de vakantie zijn we een week dicht geweest én hebben we de hele zomervakantie een aangepast vakantierooster. Alle dagen gewoon open, maar dan wel met kortere openingstijden. Dat was wel even fijn omdat ik zo meer tijd had voor de kids én zelf ook echt kan genieten van de vakantie. Ik was ook wel aan vakantie toe, zeker na de grote hoeveelheid aan kinderfeestjes in de laatste weken voor de vakantie. Supergezellig, maar ook extra druk.

Op vakantie

Met ons gezin genoten we van onze heerlijke en welverdiende vakantie van 10 dagen in het mooie Schaijk. Samen lekker relaxen in onze mooie nieuwe vakantiewoning en nieuwe avonturen tijdens toffe daguitstapjes. Even er tussenuit en quality time met zijn vieren. Nu we een eigen winkel hebben, merk ik dat deze momenten een stuk zeldzamer zijn en wil ik ze juist daarom graag optimaal benutten. Echt even tijd voor elkaar en samen herinneringen maken.

bouwplaats nieuwe winkel
Een kijkje nemen bij de nieuwe winkel

Een kijkje nemen in de nieuwe winkel

Een van de meest bijzondere momenten in de vakantie, was ons eerste bezoek aan ons nieuwe winkelpand. Met onze bouwhelmpjes op ons hoofd, mochten we een kijkje nemen in de (nu nog lege) winkel. Ook onze nieuwe buurvrouw was er bij en samen fantaseerden we alvast hardop, over hoe het eruit zou gaan zien over een paar maanden. We kunnen niet wachten, zo spannend en leuk!

Er moet nog een hoop gebeuren en ik ben blij dat we tot die tijd nog even fijn in ons huidige pand kunnen verblijven. Zo hoeven we geen rekening te houden met containerverhuur voor het opslaan van alle winkelvoorraad. Ik ben benieuwd hoe onze nieuwe buren dat doen, met hun keukenapparatuur voor hun restaurant, wat tot de verhuizing nu is gesloten. Of zij zelfs een heftruck huren om alle meubels te verplaatsen. Er komt stiekem toch veel bij kijken zo.

Feest

Eerst maar eens even de nieuwe naam vieren en daarna gaan we weer verder met alle verbouwingsplannen. Ja, we hebben het er maar druk mee. Zeker nu alle inbrengers hun winterkleding alweer komen inbrengen, ben ik bijna alle dagen bezig met het uitzoeken en invoeren hiervan. Superleuk, maar het kost ook heel veel tijd. Het is daarom maar goed dat ik vanaf 7 september weer van 10 tot 17 uur geopend ben, dan kan ik weer lekker knallen!

Volg je mijn winkel ook en kom je er graag shoppen? Noteer dan vrijdag 23 én zaterdag 24 september alvast in je egenda, want dan vieren we feest! Daarover via Facebook en Instagram van Kidskartel snel meer!

Kom je ook gezellig op ons feestje op vrijdag 23 en zaterdag 24 september?

Tijd voor een feestje! (Persoonlijke update)

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

  • G.T. 7 september 2022 at 11:22

    Spannende tijden dus! Succes!
    Grappig dat je bij mijn woonplaats in de buurt op vakantie bent geweest 🙂