Persoonlijk

Lieve Coco 6 jaar

26 augustus 2022
Lieve Coco 6 jaar

Lieve Coco,

Coco 6 jaar

Hieperdepiep hoeraaaaaa, Coco is vandaag 6 jaar! 6 jaar lieve schat! Vandaag is het jouw dag! In de ochtend mag je nog even fijn gaan spelen en spetteren tijdens de schuimparty bij de Kinder Vakantie Week in Woensel en daarna maken we er samen een klein feestje van! Samen met oma en ons viertjes. Lekker taartjes eten en cadeautjes uitpakken. En binnenkort vieren we gezellig een kinderfeestje én vieren we jouw én Lola’s verjaardag gewoon een keertjes samen. Die hou je gewoon tegoed!

Wat ben je weer veel gegroeid, dit jaar. Je bent alweer zo’n 125 cm lang en was een van de grootste kids uit jouw klas het afgelopen jaar. Je groeit je zus nog voorbij als je zo doorgaat! Over een paar weken start je dan eindelijk in groep 3, wat kijk je er naar uit. Een nieuwe klas, met veel nieuwe kinderen. Gelukkig ga je wel samen met je vriendinnen Julia, Raeven en Naniah samen naar groep 3B. Samen mooie nieuwe avonturen beleven én eindelijk leren schrijven, rekenen en lezen. Vooral het lezen is iets waar je zoooo naar uit hebt gekeken. Eindelijk zelf boekjes kunnen lezen. Jippie!

Bij de zwemles gaat het ook erg goed. Je bent er bijna. Ik verwacht dat je volgende maand op mag voor je A diploma en hopelijk volgt je B diploma daarna ook snel. Je kijkt er enorm naar uit om klaar te zijn met de zwemles. Dat snap ik wel, hihi. Nog heel even volhouden, lieve schat. Je bent er bijna, wat ben ik trots op jou!

Ik zie je in de afgelopen maanden enorme sprongen maken. De verhalen die jij soms verteld, om dingen uit te leggen, zijn zo goed uitgedacht. De uitleg duurt dan soms wel erg lang, maar je doet dat zo knap. Daar kan ik zo van genieten. Ik leer je steeds beter kennen, wat ben je toch een leuke meid.

Coco 6 jaar

Laatst zijn we met zijn tweetjes een nachtje op vakantie geweest naar Helmond. Samen naar de bioscoop, winkelen, uit eten én logeren in een mooi hotel. Wat een avontuur en wat heb ik genoten van jou, lieve Coco! Zoals je al tegen de receptioniste van ons hotel zei na ons verblijf, het was zeker voor herhaling vatbaar! Snel weer samen een weekendje weg.

Lieve Coco, wat ben ik dol op jou, op je zachte knuffels en kusjes, je grapjes en mooie dansjes. Op je heerlijke geklets en je lieve stemmetje. Wat ben je mooi en wat maak je mij trots! Gefeliciteerd lieve Coco!

Ik hou van jou, lieve Coco, tot aan de maan en weer terug!

Liefs, mama

xxx

Lees hier ook mijn persoonlijke brief aan Lola, toen ze 6 jaar oud was.

Lees hier mijn persoonlijke brief aan Coco toen ze 5 jaar,  4,5 jaar4 jaar3,5 jaar3 jaar , 2 jaar  1 jaar werd. 

En deze voor Lola’s 1e 2e  3e 4e 5e 6e 7e  8e verjaardag. 

Lieve Coco 6 jaar
Spread the love

You Might Also Like