Review Shoptip

Nieuw in de keuken: onze inductie beschermer

21 augustus 2022
Nieuw in de keuken: onze inductie beschermer
Sinds kort hebben we onze eerste inductie beschermer in huis. Ik wist niet eens dat ze bestonden. Had ik dit maar eerder geweten, dan zag onze inductieplaat er nu een stuk beter uit, hihi. Dus…tip voor iedereen waarbij zijn of haar inductieplaat nog wél heel is: koop op tijd een inductie beschermer!

Inductie als favoriet

Sinds ik samen met mijn lief voor de eerste keer ging samenwonen, hebben we een inductie kookplaat in de keuken. Iets wat mij ideaal leek, vooral vanwege het eenvoudige schoonmaken. Inmiddels wonen we alweer zo’n 16 jaar samen en hebben we ook in ons huidige huis tijdens de grote verbouwing meteen een inductie kookplaat laten plaatsen.

Krak

Nog steeds ben ik mega blij met onze inductie kookplaat, er is alleen één dingetje. Glas is breekbaar. Goh, je meent het?! Hahaha…. jep! Dat weten we als geen ander, want sinds een jaartje of wat, hebben we onze eerste barst te pakken. Jikes! Het ziet er natuurlijk super lelijk uit, zo’n barst in je kookplaat. Maar hij kookt nog steeds even goed als altijd (de barst zit gelukkig aan de rand). Om dan zomaar even een nieuwe inductie kookplaat te bestellen, terwijl hij gewoon nog werkt, vonden we natuurlijk zonde. Dus keken we iedere dag tegen die lelijke barst aan. Beetje jammer, maar helaas.

Inductie beschermer

Gelukkig mocht ik bij Fotocadeau een nieuwe inductie beschermer uitzoeken. Yay! Wanneer je een inductie beschermer van Fotocadeau uit gaat kiezen, kun je voor diverse prints gaan. Je kunt kiezen voor inductie beschermer met daarop je eigen foto, een van de verschillende ontwerpen uit hun eigen collectie óf je maakt er zelf een op maat met foto en bijv. je eigen tekst er op. Zo kun je hem helemaal uniek, precies maken zoals je zelf wilt.

Ik vond het best moeilijk om er een te kiezen en liet uiteindelijk mijn lief er een uitkiezen. Hij koos voor een inductie beschermer met daarop een print met lepels en kruiden. Superleuk voor in de keuken en lekker tijdloos.

Nieuw in de keuken: onze inductie beschermer

Wat vind ik van onze inductie beschermer?

Ik ben vooral heel erg blij met onze nieuwe aanwinst. Het enige waar ik van baal, is dat ik deze niet eerder zelf heb ontdekt. Dat had een flinke barst kunnen besparen. Hij fleurt de keuken op en is eenvoudig af te nemen. Doekje er overheen en hij is weer schoon. Niet geheel onbelangrijk, toch?! Een inductie beschermer is niet alleen praktisch, maar ook erg leuk om cadeau te geven wanneer iemand een nieuw huis en/of keuken heeft óf een echte keuken prins(es) is.

Placemats

Wat mij trouwens ook een goed idee lijkt, is om voor onze nieuwe tuintafel soortgelijke bescherming te kopen. De tuintafel hebben we via Marktplaats gekocht, niet wetende dat de bovenkant een glasplaat is. Misschien moeten we ook maar meteen bij Fotocadeau placemats bestellen. Dan is ook de glasplaat beter beschermd én ziet hij er meteen wat gezelliger uit. Ik denk dat we dan voor een mooie natuurfoto moeten gaan. Of een zomerse strandfoto, zodat we tijdens het buiten eten en spelen meteen een vakantiegevoel krijgen van onze mooie placemats. Goed idee!

Kende jij deze inductie beschermers wel al?

Nieuw in de keuken: onze inductie beschermer

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like