Review Shoptip

Ontspannen op een spijkermat? Kan dat echt?

15 augustus 2022
Ontspannen op een spijkermat? Kan dat echt?
Is een spijkermat wel echt ontspannend? Doet dat geen pijn dan? Tja, er is maar één manier om daar achter te komen. Door het zelf te ervaren. Ik mocht een spijkermat van BrellaVio uittesten en kan je alvast verklappen, ik wil niet meer zonder!

Rug- en nekklachten

Door de positieve ervaringen van anderen was ik al een tijdje nieuwsgierig of een spijkermat ook iets voor mij zou zijn. Al zo lang ik mij kan herinneren, heb ik regelmatig last van mijn rug en nek. Een massage is mijn grootste wens in de avond, aan het eind van een lange dag. Aangezien ik natuurlijk niet iedere avond een massage kan nemen, is een spijkermat misschien wel dé perfecte oplossing voor mij. Zo creëer ik in deze drukke en spannende periode iedere avond toch even een momentje voor mijzelf, totaal ontspannen me time. Mijn dagelijkse massage.

BrellaVio

‘Met de BrellaVio spijkermat kom je tot volledige ontspanning, verminder je pijnklachten en verbeter je jouw slaapkwaliteit. De duizenden drukpunten oefenen druk uit op jouw lichaam en zorgen voor de wetenschappelijk bewezen gezondheidsvoordelen. Met de spijkermat investeer je niet alleen in duurzame vitaliteit voor jezelf, maar ook in de wereld om ons heen. Iedere spijkermat is namelijk 100% klimaatpositief!

Spijkermat voor kinderen?

Ik kon niet wachten om mijn BrellaVio spijkermat set uit te mogen uitproberen. Ik koos voor de grijze set, lekker neutraal. Bij het uitpakken werden ze meteen geconfisqueerd door de meiden. Zoveel vragen. Een échte spijkermat, hoe voelt dat dan?! Doet dat geen pijn? Ik vertelde de meiden hoe ze hem ook zelf mochten uittesten en één voor één mochten ze hem zelf proberen. De spijkermat was meteen een hit in huis. Ik kreeg de meiden er met moeite nog vanaf, haha. Beiden vinden ze hem mega fijn en kunnen ze prima tegen de “pijn” van alle drukpunten.

Ik denk dat we hem vooral nog vaak kunnen gaan gebruiken voor Lola, zij is vaak nog erg onrustig wanneer ze moet gaan slapen. Op de spijkermat kan ze echt even ontspannen, waardoor ze relaxter in slaap kan vallen. Ze vindt het heerlijk.

Doet het pijn?

Het gebruik van de BrellaVio spijkermat kun je eenvoudig opbouwen. Je lichaam moet (soms) even wennen aan alle prikkels. Maar hoe langer jij er op blijft liggen, hoe meer effect het heeft voor je lichaam. Persoonlijk vind ik de pijn enorm meevallen. De eerste paar seconden is het even onwennig, daarna voel ik de pijn niet meer en vind ik het juist ontspannend. Ook onze meiden (van 5 en 8) kunnen er prima op liggen, zonder shirt en zonder pijn.

Wat vind ik van de BrellaVio spijkermat set?

Vanaf de eerste keer ben ik groot fan. Ik gebruik de spijkermat en het nekkussen nu dagelijks. Meestal op een ligstoel, omdat ik dat het comfortabelst vind. Aan het eind van de dag, even een heerlijk momentje me time. Ik kijk daar echt naar uit en merk dat ik, zeker in deze drukke periode, mijn lichaam daar echt profijt van heeft. Mijn rug- en nekklachten zijn ook een stuk minder, nu ik er over nadenk. Ook gebruik ik hem om onder mijn benen te leggen, wanneer ze onrustig aanvoelen. Ik ben superblij met mijn BrellaVio spijkermat en zou niet meer zonder willen. Toen ik laatst 10 dagen op vakantie was, baalde ik zo dat ik hem niet had meegenomen.

Lees hier meer over alle voor- en nadelen van een spijkermat. Twijfel je zelf over de aanschaf van een spijkermat? Je kunt hem 30 dagen uittesten.

Bestel hier jouw eigen Brellavio spijkermat

Heb jij weleens op een spijkermat gelegen?

Ontspannen op een spijkermat? Zo doe je dat!

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like