Kidskartel Persoonlijk

Er is nog zoveel – werk aan de winkel

26 juli 2022
Er is nog zoveel - werk aan de winkel
Binnenkort gaat het er dan echt van komen, we gaan verhuizen naar een nieuwe locatie met onze winkel. Daar komt stiekem meer bij kijken dan we vooraf hadden bedacht. Zo moeten we de winkel opnieuw gaan indelen, verbouwen en stylen. Waar moeten we allemaal aan denken en zijn we daar wel klaar voor? Aaahhhhhh, er is nog zoveel werk aan de winkel!

De nieuwe indeling bepalen

De grootste uitdaging voor onze verhuizing is de ruimte zelf. Nu hebben we een winkel van 150m2. In ons nieuwe pand gaan we naar 74m2. Een flink stuk kleiner dus. Gelukkig is de ruimte wel een stuk logischer ingedeeld én hebben we ook een extra hoog plafond. ik ben inmiddels al druk bezig met de plattegrond indelen en aan het passen en meten met alle kasten, kledingrekken en overige meubels. Dat is best een flinke uitdaging, kan ik je vertellen. Maar wel erg leuk om op deze manier een lege winkel te kunnen vullen.

kidskartel

Niet zomaar een winkel

Kidskartel is niet zomaar een kinderwinkel. Bij ons kun je relaxt shoppen, terwijl de kids fijn kunnen spelen. We geven workshops, kinderfeestjes én je kunt er gezellig lunchen. Daarom is de sfeer ontzettend belangrijk. Ook in de nieuwe winkel willen we dit graag terug laten zien. De fijne Kidskartel vibe moet minstens net zo aanwezig zijn in onze nieuwe winkel. Daarom is het belangrijk dat we de ruimte zo goed mogelijk indelen en hij straks niet helemaal volgepropt staat. Daarom moeten we keuzes gaan maken en zullen er sommige dingen straks niet meer verkocht kunnen worden in onze nieuwe winkel. Nu hebben we ook zo ontzettend veel, dus dat is ok.

Een winkel waar je blij van wordt

Ik wil dat Kidskartel voor alle kids én papa’s & mama’s straks nog leuker wordt. Een winkel waar je blij van wordt en graag naartoe wilt gaan. Waar je op een duurzame manier de kleding van je kinderen kunt verkopen en tweedehands de leukste pareltjes kunt shoppen. Maar ook een winkel die verassingen heeft, waar je op je step doorheen mag steppen en waar er maar één van is op de hele wereld. Een plek waar het hele gezin graag wilt zijn. Daarom zijn we nu ook al druk bezig met het bedenken van leuke verrassingen voor in de winkel. Waardoor het nóg leuker wordt!

DIY klussen

We zijn nu alvast begonnen met de eerste klusjes. Zo zijn de boormachine en zaagmachines al aan geslingerd en zijn we begonnen met het restylen van onze kledingrekken die meegaan naar onze nieuwe winkel. We beginnen binnenkort met schilderen en maken onze kledingrekken nog efficiënter, zodat we ze straks beter kunnen indelen. Ik kan niet wachten om de eerste diy projecten voor de winkel met jullie te kunnen delen. De verf staat al klaar om te beginnen!

Fijn om nu alvast kleine stapjes te kunnen maken, want zodra we de sleutel krijgen, hebben we nog genoeg andere dingen te doen. Vanmiddag gaan we voor de eerste keer kijken op de bouw, spannend! De komende maanden zal ik jullie ook hier op de hoogte houden van alle ontwikkelingen! Binnenkort eerst de onthulling van onze nieuwe naam en logo…spannend!

Volg jij mijn winkel al via social media? Instagram & Facebook.

Er is nog zoveel - werk aan de winkel

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

 • Will 13 augustus 2022 at 23:45

  Lieve Janske, wat fijn dat je straks een nieuw en weer gezellig winkeltje mag inrichten.
  Wel wat minder ruimte, maar dat mag de pret niet drukken.
  Als het maar net zo’n leuk winkeltje wordt als het nu is.
  Het duurt nog even, maar als het klaar is, wens ik je alle succes van de wereld
  groetjes en liefs Will

  • Janske 14 augustus 2022 at 08:16

   Hi Will,

   Daar gaan we zeker onze best voor doen. Ik kan niet wachten tot het zo ver is.