Review Uittip vakantie

Onthaasten & ont-moeten bij Het Wylde Pad (review + uittip)

19 juli 2022
Onthaasten & ont-moeten bij Het Wylde Pad - review + uittip

Influencer Rachel (De Huismuts), haar man Willem en goede vriend Martijn doen iets waar veel mensen over dromen. Ze springen in het diepe en gaan er voor. Samen kopen ze een kleinschalig vakantiepark in Friesland en toveren het in een recordtempo om in het unieke vakantiepark Het Wylde Pad. Via Net 5 delen ze hun avonturen en alle ups en downs in de serie ‘Bouw Je Droom‘. Samen met een superteam maken ze van het park een van de meest bijzondere kleinschalige parken van Nederland. Wij mochten er een paar nachtjes als Wylde Ones verblijven en vooral heerlijk onthaasten en ont-moeten. Ik neem je graag mee op ons Wylde avontuur in Het Wylde Pad in deze review met lekker veel foto’s! Geniet je mee?

De accommodaties

Bij Het Wylde Pad heb je verschillende soorten accommodaties. Van de Wylde huisjes, tot boshuisjes, van yurts tot appartementen. Er zit voor iedereen wat tussen. Hoewel alle accommodaties uniek zijn, hebben ze ook allemaal een vergelijking. Door de geweldige styling van Rachel van Sas, stralen alle huisjes als een oase van rust en luxe. Aan alle details is gedacht. Je bed is fris opgemaakt, de handdoeken liggen klaar en ook aan extra details is gedacht. De leukste spellen in de spelletjeskast, speelgoed voor de kleintjes en mindsetkaarten en inspirerende tijdschriften op tafel.

De Wylde 4-persoons

Wij verblijven dit weekend in De Wylde (huisje 2). Een van de 4-persoons huisjes aan de pingo. Om ons huisje heen is alles mooi groen en kunnen we de wereld om ons heen even vergeten. Met een hangmat voor de deur, een groot terras én uitzicht op de pingo mét priklichtjes. Wát een plaatje. Het is nog veel mooier dan verwacht. Alle beplanting staat in bloei en de vogeltjes fluiten. Hier wil je toch nooit meer weg?

In ons huisje ontbreekt het aan niets. Een ruime, sfeervolle woonkamer, met een stijlvol interieur en een prachtig servies. Niks geen standaard vakantiehuisjes-bierglazen, maar glazen waarin je drankje nóg lekkerder gaat smaken. Er zijn theelichtjes, koffie, suiker en vaatwasser tabletten in overvloed en tot grote vreugde van onze kids, hebben we zelfs gouden bestek! Wooohoooo! Hier kunnen we wel aan wennen.

Wylde avonturen

We zijn nog maar net ingecheckt, of de dames gaan al op avontuur. Samen het Wylde Pad verkennen. Een rondje lopen en eens kijken of er nog meer kinderen zijn om samen mee op avontuur te gaan. Al snel komen we bij De Wylde Bar de zusjes van Sas tegen, Pip & Rosie. Samen met papa Willem zijn ze een kikker aan het vangen. Dat vinden onze meiden wel interessant. Samen brengen ze hem naar de Pingo, waar Coco hem mee in het water helpt. Dat vraag meteen om een rondje varen naar het vlot. Het eerste Wylde avontuur is begonnen.

The Wylde Ones

De dametjes kunnen het goed met elkaar vinden en vanaf dat moment spelen ze gezellig met elkaar. Er wordt verkleed, muziek gemaakt, gepingpongd, geknutseld en gesprongen. Ondanks dat er geen animatieteam is, geen indoorspeelpaleis of zwembad, vermaken de dames zich opperbest. Ze vervelen zich geen moment en genieten zichtbaar met elkaar.

Food & drinks

De eerste dag komen we rond 16:15 uur aan bij Het Wylde Pad. Bij het inchecken wordt er meteen gevraagd of we de daghap mee willen eten die avond. Dat willen we wel! Terwijl de kids genieten van het kindermenu, met mega lange frietjes, smullen pa en ma van een goed gevuld bord Rendang. Hmmm, dat smaakte naar meer! Als toetje mogen de kids zelf marshmallows roosteren bij het kampvuur, terwijl we genieten van heerlijke livemuziek. ‘Nee mama, we zijn écht nog niet moe en willen nog lannnnng niet naar bed!’ De geur van het kampvuur, de mooie omgeving en de gitaarmuziek…. wat is dit genieten. Echt er even tussenuit, écht vakantie!

Hotspot Leeuwarden

Op zaterdagochtend brengen we een kort bezoekje aan Leeuwarden, wat op slechts 20 minuten rijden ligt. Een mooie stad om lekker door te struinen én te shoppen. We brengen o.a. een bezoekje aan De Vier Seizoenen en een aantal leuke speelgoedwinkels en tweedehands kledingwinkels.

Samen barbecueën

Toch willen de dames graag zo snel mogelijk weer terug naar Het Wylde Pad, dus dat doen we. Lekker lunchen op ons terras, een spelletje spelen onder de parasol en snel weer naar de Wylde Bar om met Pip & Rosie te gaan spelen. We sluiten de avond af met een smakelijke barbecue, samen met alle andere gasten, die na 2 dagen als bekenden voelen, al zo vertrouwd.

Wat vinden wij van Het Wylde Pad?

Het Wylde Pad heeft ons op veel verschillende manieren positief verrast. Bij Het Wylde Pad is er rekening gehouden met de beleving van de gasten. Het is kleinschalig, maar toch heb je altijd je eigen plekje en genoeg privacy. De accommodaties zijn stijlvol, tot in de puntjes verzorgd en alle extra’s geven je vanaf de eerste stap in je huisje dat fijne vakantiegevoel.

Wanneer je op zoek bent naar een vakantie die net dat beetje extra heeft, hou je van een mooi interieur, lekker eten en gezelligheid, dan wil je hier gewoon naar toe! Of het nou een gezinsvakantie, een workation of een weekendje weg met je vriendinnen is. Een vakantie bij het Wylde Pad gun je jezelf gewoon! Wij hebben mega genoten en wilen heel graag nog een keer terug!

Boek hier jouw vakantie bij Het Wylde Pad: Discover The Wylde

Lees hier nog meer toffe uittips op Janske.nl.

Onthaasten & ont-moeten bij Het Wylde Pad - review + uittip

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like