Kidskartel Persoonlijk

Nieuwe website, naam en verhuizing (Persoonlijke update)

12 juli 2022
Nieuwe website, naam en verhuizing (Persoonlijke update)
Het ondernemerschap bezorgt ons drukke, maar vooral leuke nieuwe uitdagingen. Tussen alle kinderfeestjes, sale en juffencadeautjes door, zijn we achter de schermen druk bezig met de nieuwe website, webshop én natuurlijk onze nieuwe winkel. Binnenkort gaan we verhuizen en daar komt stiekem best wel wat bij kijken. Super excited, maar ook een hoop geregel. Tijd voor een nieuwe persoonlijke update!

Nieuwe winkel

Toen we de winkel kochten, stond op de planning dat we op 1 juni de sleutel zouden krijgen van ons nieuwe winkelpand. Inmiddels is 1 juni alweer een tijdje voorbij en is het nieuwe pand ver van klaar. Dat wordt nog eventjes geduld hebben dus. Best wel vervelend omdat je er toch naartoe leeft en dingen plant, maar de extra tijd kunnen we best wel gebruiken.

Ook willen we in onze nieuwe winkel dezelfde relaxte ontmoetingsplek creëren zoals in onze huidige winkel. Een plek waar je de leukste kinderfeestjes kunt vieren, workshops volgen of gezellig komt lunchen met je kids. Daarom moeten we ook rekening houden met een keuken, oven etc. Niet zo spannend als het aanschaffen van een horeca frituurpan of andere grote horeca aankopen, maar het is natuurlijk wel belangrijk dat we voldoende werkruimte creëren.

Kidskartel

Het nieuwe winkelpand is slechts een paarhonderd meter verderop (aan het eind van onze straat) en is wel de helft kleiner. Tja, dat betekend dat we nu al goed moeten nadenken over wat we wél en wat we niet mee kunnen nemen. Keuzes maken dus. Passen en meten zodat alles gaat passen. Een flinke klus, waar ik nog niet helemaal uit ben.

Nieuwe naam en logo

Omdat we Kidskartel graag nog meer eigen én nog leuker willen maken, krijgt onze winkel binnenkort een nieuwe naam én logo. Na lang overleg hebben we een nieuwe naam gekozen die perfect bij ons én de winkel past. Ook het nieuwe logo hebben we al een tijdje klaarliggen en kunnen we niet wachten om met jullie te delen. Wooohooooo!

Kidskartel

Nieuwe website en webshop

Onze huidige website hebben we na de overname een kleine update gegeven, maar nog steeds ziet hij er niet zo uit zoals wij dat graag zien. Daarom wordt er as we speak achter de schermen hard gewerkt aan onze nieuwe website én webshop. Zodra deze live staan, kunnen we ook alle nieuwe items in de webshop zetten, zodat iedereen 24/7 bij Kidskartel kan shoppen. Zoals onze nieuwste aanwinsten van RICE, Meringue Sisters en Tony Chocolonely en natuurlijk nog veel meer van alles wat je bij Kidskartel kunt kopen.

Nu ik dit schrijf, overstroomt mij hoofd weer met alle to-do-lijstjes van alles wat we nog allemaal moeten doen. Jikes! ik kan wat dat betreft niet wachten tot we straks klaar zijn en jullie allemaal kunnen verwelkomen in onze nieuwe winkel en webshop.

Ben jij al eens bij Kidskartel geweest?

Nieuwe website, naam en verhuizing (Persoonlijke update)

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

 • G.T. 12 juli 2022 at 19:33

  Spannend, zeg! Ik ben benieuwd. Doe je een store-tour als het zo ver is? 😉
  Ik kom helaas eigenlijk nooit bij je winkel in de buurt. Mocht dat een keer wel het geval zijn, dan kom ik zeker langs.

  • Janske 12 juli 2022 at 20:32

   Dat kan ik wel een keer doen. Op mijn Instagram pagina @the_kidskartel staan wel verschillende Reels waarin je een kijkje kunt nemen in de winkel 💜

   • Wendy 16 juli 2022 at 07:06

    Waarom gaan jullie eigenlijk verhuizen als het pand waar jullie naartoe gaan ook nog kleiner is?
    Heel veel succes. Ik ben nooit in de winkel geweest. Ik woon niet in de buurt en mijn jongens zijn al 14 en 16 jaar. De kinderkleren dus ontgroeid.

    • Janske 16 juli 2022 at 08:30

     Omdat ons pand gesloopt wordt een dat momenteel de enige optie is 😅