vakantie

Bijna vakantie, zijn we er al klaar voor?

30 juni 2022
Bijna vakantie, zijn we er al klaar voor?
Nog 3,5 week (hier in het zuiden), voordat de zomervakantie weer van start mag gaan. Zes weken zonder school en lekker samen op vakantie. Leuke dingen doen, uitslapen en vooral even fijn samen genieten. Ik heb er zin in! Maar nu eerst nog even een paar weken vol schoolreisjes, kinderfeestjes en natuurlijk de leukste en drukke schooldagen van het jaar. Ik denk dat ik er dan wel klaar voor ben!

Winkel sluiten in de vakantie?

Sinds we onze winkel in november hebben gekocht, is vakantie vieren natuurlijk wel even wat lastiger dan voorheen. Dan vroeg ik gewoon vrij, ging op vakantie en mijn collega’s werkten alle uren voor mij. Onze winkel is momenteel alleen geopend wanneer ik er ben. Dus wanneer ik op vakantie ga, is de winkel gesloten. Nou is het in de zomermaanden sowieso een stuk rustiger, maar wanneer we dicht zijn maken we natuurlijk geen omzet. Iets wat het boeken van een vakantie wel een stukje ingewikkelder maakt.

recreatiepark de Leistert

We moeten nog boeken

Toch hebben we besloten dat we wel heel graag op vakantie willen. Het hoeft niet lang te zijn, maar we willen er wel echt even tussenuit. Meestal boek ik onze vakantie in de maand voor vertrek, erg laat dus. Ook dit keer heb ik nog geen vakantie geboekt voor deze zomervakantie. Wel ben ik goed aan het rondkijken voor een leuke plek om deze zomer nog naartoe te gaan. Gelukkig weet ik de leukste plekken inmiddels wel te vinden, zoals de leukste gezinscamping in Nederland.

Op vakantie bij de Leistert

Hier hebben we al meerdere heerlijke vakanties met ons gezin kunnen vieren bij de Leistert in Limburg. De faciliteiten zijn mega uitgebreid en de accommodaties zijn allemaal super luxe. Als we hier op vakantie zijn, vermaken de kids zich de hele dag en hoeven we ons nooit te vervelen. Van subtropisch zwembad, tot waterspeeltuin, van overdekte speeltuin tot de vele speeltuintjes verspreid over het hele park. Alles wat je nodig hebt voor een topvakantie met het hele gezin ligt binnen handbereik. De Leistert is niet voor niets een van de populairste vakantieparken van Nederland.

Helaas is deze voor de zomer al helemaal vol (wat natuurlijk geen verrassing is), dus dat gaat niet meer lukken. Misschien moeten we dan kijken voor de camping in de herfstvakantie of op tijd boeken voor volgende zomer. Dan weet ik zeker dat we een fantastische vakantie hebben.

recreatiepark de Leistert

Last minute

Ik blijf de komende weken rondkijken en hoop op de perfecte last minute. De prijzen zijn nu zo hoog, dat vriendlief bijna thuis wilt blijven en voor dag uitstapjes wilt gaan. Ikzelf wil het liefst toch écht even er tussenuit. Echt even samen op vakantie. Daar ben ik nu wel klaar voor!

Ben jij al klaar voor de zomervakantie?

Bijna vakantie, zijn we er al klaar voor?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like