feest Kids Review

Wel of niet online een taart bestellen? (review)

1 juni 2022
Wel of niet online een taart bestellen? (review)
Onze oudste dochter mocht laatst 8 kaarsjes uitblazen op haar verjaardag. Vanwege alle drukte met de winkel en thuis hadden we alleen last minute haar kinderfeestje gepland. Maar een verjaardag zonder verjaardagstaart, dat kan natuurlijk niet. Daarom bestelde ik online een verjaardagstaart voor Lola. Voor ons de eerste keer, want ik maak altijd zelf de taart. Was het de eerste en meteen de laatste keer? Of gaan we vaker online taart bestellen?

De keuze is reuze

In de webshop van gefeliciTAART.nl ging ik Lola’s taart bestellen. Ik twijfelde of ik hem zou uitkiezen óf dat de jarige jet hem zelf zou laten uitkiezen. Uiteindelijk koos Lola zelf voor een mooie 3D unicorn taart voor 12 personen mét een afbeelding er op. Helemaal haar ding. Eenvoudig kon ik zelf de taart ontwerpen met een persoonlijke foto en tekst en binnen een paar minuten was mijn bestelling geplaatst. Easy peasy.

Bezorgen op de dag van het feestje

Op vrijdagmiddag vierden we Lola’s Be A Model kinderfeestje bij Kidskartel. Bij het plaatsen van mijn bestelling kon ik kiezen uit verschillende bezorgmomenten op de dag. Om er zeker van te zijn dat de taart vóór aanvang van het feestje in de winkel zou zijn, koos ik voor bezorgen in de ochtend. Via een track en trace code, kon ik precies zien hoe laat de taart zou worden bezorgd. Al vroeg was ik in de winkel, want de taart kon er al vroeg zijn. Uiteindelijk kwam de bezorger, met wat vertraging, aan bij de winkel. Netjes binnen het zelfgekozen bezorgmoment, dat gelukkig wel. De taart zag er fantastisch uit en de unicorn zat netjes in een koker los verpakt. Vlug in de koelkast en door met de laatste voorbereidingen van Lola’s feestje.

Taart!!!

In de middag kwamen Lola en haar vriendinnen Lola’s verjaardagsfeestje vieren bij Kidskartel. Na een heerlijke uitgebreide high tea, verkleden, make-uppen, een toffe fotoshoot én lekker creatief fotolijstjes knutselen, was het eindelijk tijd voor dé taart! Ik plaatste eenvoudig de unicorn van marsepein op de taart en versierde hem met het bijgeleverde zakje confetti sprinkles. Ohhh, hij was eigenlijk veel te mooi om op te eten. Natuurlijk dachten de meiden daar anders over, ze konden niet wachten om een stukje “Lola-taart” te mogen proeven.

Genoeg voor iedereen

De taart was zo groot, dat er veel meer stukken waren, dan voor 12 personen. Dat kwam goed uit, zo kregen alle papa’s en mama’s die binnenkwamen om de kids op te halen, ook een lekker stuk taart. Hmmmmm! Ik haalde met gemak 16 royale stukken uit de taart.

Wat vonden wij van de taart?

De taart was allereerst supermooi, de foto was scherp en de eenhoorn was ook erg goed gelukt. De vers bezorging was binnen de afgesproken tijd en netjes bezorgd. Ideaal om het op de dag van het feestje te kunnen ontvangen. Hij smaakte super lekker en hij was geschikt voor veel meer dan de aangegeven 12 personen.

We hebben ervan genoten en de taart voldeed aan alle verwachtingen. Ideaal wanneer je zelf geen zin en/of tijd hebt om de taart te halen of maken. Je krijgt hem op de dag van het feestje met vers bezorging thuisbezorgd en hoeft alleen nog maar te genieten. Ideaal én perfect voor een onbezorgd feestje. We hebben het tenslotte al druk genoeg.

Bestel jij wel eens taart online?

Wel of niet online een taart bestellen? (review)

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

  • G.T. 2 juni 2022 at 20:32

    Nog nooit gedaan. Ik vind het leuk om zelf te bakken en moet rekening houden met een allergie. Er zijn tegenwoordig wel taarten winkels die vegan taarten bakken (dan is het ‘veilig’ voor ons), maar die kosten een fortuin. Dat heb ik er niet voor over.

    • Janske 7 juni 2022 at 12:13

      Dat is inderdaad wat lastiger. Gelukkig is er steeds meer keus. Het is vooral erg handig én lekker om ze online te bestellen en daar betaal je voor 😉