Shoptip

Vijf paar schoenen die niet in je kast mogen ontbreken

17 mei 2022
Vijf paar schoenen die niet in je kast mogen ontbreken
Dat vrouwen van schoenen houden is algemeen bekend, ik weet er zelf alles van. Uit onderzoek is gebleken dat de gemiddelde Nederlandse vrouw maar liefst 23 paar schoenen in haar kast heeft. Oops! Maar misschien nog opvallender: een derde van hun collectie wordt zelden of nooit gedragen. Of je nu van schoenen houdt of niet (en geef toe, welk vrouw houdt er niet van?), dit zijn de vijf paar schoenen die alvast niet in je kast mogen ontbreken. Heb jij ze al?

Witte sneakers

Met een klassieke witte sneaker ziet elke outfit er cool, sportief en stijlvol uit.  Ze zijn super comfortabel, geschikt voor elk seizoen en je kunt ze bovendien makkelijk combineren. Een klassieke broek met een paar witte sneakers eronder geeft je zowel een elegante als klassieke look. En met een leuk jurkje erbij ben je helemaal klaar voor een dagje shoppen. 

Zwarte enkellaarsjes

Zwarte enkellaarsjes staan goed bij zowat alles, of je nu kiest voor een pantalon, jeans, jurk of rok. Afhankelijk van je outfit zie je er met enkellaarsjes lief, stoer of juist heel vrouwelijk uit. Van stoere zwarte boots met gespen en ritsen tot enkellaarsjes met een hoge hak, je hoeft niet per se te kiezen… er is vast genoeg ruimte voor twee of drie paar in je kast, toch? 

Zwarte pumps

Zwarte pumps zijn eigenlijk de ‘Little Black Dress’ onder de schoenen, je komt er altijd mee weg. Ze zijn er in alle soorten en maten, je benen lijken er langer en sierlijker mee en je kunt ze combineren met een jeans voor een casual chic look of met een nette broek voor een belangrijke vergadering met een klant. Genoeg redenen dus om een paar klassieke en elegante zwarte pumps aan je garderobe toe te voegen. 

De schoenenliefde is hier al vroeg begonnen 😉

Ballerina’s

Heb je even geen zin in hoge hakken, maar wil je er toch stijlvol uitzien? Ballerina’s zijn de perfecte keuze! Ze zijn bovendien niet meer uit onze schoenenkast of uit het straatbeeld weg te denken. Met een ballerina ben je nooit over- of underdressed. Of je nu kiest voor klassieke ballerina’s met een ronde neus, een spitse neus, of met strikjes, iedere vrouw zou een paar van deze veelzijdige schoenen in haar kast moeten hebben.  Trendy, comfortabel en veelzijdig, wat wil je nog meer? 

Sandalen

Zon, zee en … sandalen natuurlijk! Sandalen staan garant voor een instant zomergevoel.  Kies voor een exemplaar met een mooi subtiel bandje, of als het iets stijlvoller mag, sandalen met een hoge hak. Draag ze onder een leuke jumpsuit, met een zomerse linnen broek, een rok of een leuke jurk, er zijn weinig outfits waar sandalen niet bij passen. 
Wist je trouwens dat de Amerikaanse Darlene Flynn bijna 15.000 paar schoenen bezat en daarom haar naam mocht toevoegen aan het Guinness Book of World Records? Geen paniek, je hebt echt geen oneindig aantal paar schoenen nodig om stijlvol, sportief of zomers voor de dag te komen. ‘Less is in dit geval ‘more’ en deze vijf paar schoenen zijn geschikt voor elke outfit en elke gelegenheid.

Welke schoenen ontbreken er niet in jouw kast?

Vijf paar schoenen die niet in je kast mogen ontbreken

Spread the love

You Might Also Like