Shoptip

Een origineel én lekker Vaderdag cadeau

2 mei 2022
Een origineel én lekker Vaderdag cadeau
Moederdag staat alweer voor de deur, dat betekend ook dat Vaderdag snel volgt. Tijd om alvast na te denken over Vaderdag cadeaus. Wat zullen we die papa’s dit jaar toch weer eens geven? Die van mij heeft al genoeg sokken en hoeft ook geen bierpakketten of verzorgingsproducten meer. Maar wat geef je die papa’s dan voor Vaderdag? Misschien is dit wel dé meest originele én lekkere cadeautip voor deze Vaderdag! Eentje waar het hele gezin van kan meegenieten!

Een origineel Vaderdag cadeau

Er zijn genoeg cadeaus te bedenken om te geven, maar welk cadeau is nou echt nog een verrassing? Die parfum van vorige Vaderdag is nog steeds niet op en het koffiezetapparaat van 2 jaar geleden doet het ook nog steeds prima. Ik vind het stiekem elk jaar toch weer een dingetje, een origineel Vaderdag cadeau bedenken voor mijn lief. Hij zegt altijd dat hij niets hoeft, maar om nou helemaal niets te geven, is ook zo saai. Vorig jaar kreeg hij van mij een hele toffe LEGO set voor Vaderdag. Daar heeft hij zo leuk samen met de meiden mee zitten bouwen. Nu spelen vooral de meiden er mee, maar het was zeker weten een supertof cadeau.

Liefde gaat door de maag

Al eens eerder schreef ik over Vaderdag cadeaus waar ook mama blij van wordt, cadeaus waar je samen van kunt genieten. Daarin stond ook een stoere mannen BBQ. Nu we deze inmiddels in de tuin staan heb ik een origineel én lekker cadeau gevonden voor deze Vaderdag, eentje die daar perfect bij past. Ik heb voor Vaderdag heerlijk BBQ vlees besteld. Nooit geweten dat je ook vers vlees online kunt bestellen. Zo bestelde ik ook meteen nog een ossenhaas, een hele kip en gourmetpakket erbij. Ze worden veelal bevroren bij je thuisgebracht, waardoor je ze nog even kunt bewaren in de diepvries. Zo kun je zelf bepalen wanneer je ze wilt opeten. Superfijn wanneer je niet iedere dag vlees wilt eten.

Samen genieten

Ik kan niet wachten om zijn reactie te zien wanneer hij dit jaar zijn originele én lekkere Vaderdag cadeaus krijgt. Supertof dat we er ook dit jaar weer samen van kunnen genieten! Hmmmm! Hij is dol op een hele kip kluiven en de meiden vinden dit ook heerlijk. Ik ben zelf vooral benieuwd naar het gourmetpakket. Zo gezellig vind ik dat, samen aan tafel je eigen vlees bakken op de gourmetplaat. Waarom zou je dat alleen maar tijdens de Feestdagen willen doen? Dat is toch het hele jaar door gezellig! In de zomer lekker bbq-en in de tuin is ook altijd een feestje, zeker wanneer je het allerbeste vlees op de BBQ hebt liggen. Ik kan niet wachten, is het al Vaderdag!?

Weet jij al wat je voor Vaderdag gaat geven?

Een origineel én lekker Vaderdag cadeau

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like