Shoptip

Heerlijk dromen met Snurk! – cadeautip

19 april 2022
Heerlijk dromen met Snurk! - cadeautip
Wat geef je een kind cadeau die al genoeg speelgoed heeft? Wat vraag je aan Sinterklaas als je liever een nuttig, maar ook tof cadeau wilt geven? Ken jij het Nederlandse merk Snurk al? Zij maken de origineelste dekbedovertrekken én pyjama’s voor het hele gezin. Droom over de mooiste avonturen onder je coole astronautendekbed of als Doornroosje onder je prinsessendekbed. Wij zijn fan, jij ook?

Duurzaam snurken met Snurk

SNURK maakt sinds 2007 design beddengoed. Het meest populair zijn nog altijd de overtrekken die je transformeren tot een astronaut, prinses, haaientemmer, zeemeermin of wat je droom ook is. Ze stoppen veel tijd en aandacht in het zo realistisch mogelijk uitvoeren van prints. Geen kant-en-klaar plaatje van het internet, maar een zelfgemaakte foto van the real thing. Snurk gebruikt uitsluitend GOTS gecertificeerd biologisch katoen en in het productie proces gaan zij zo efficiënt mogelijk te werk. Van de reststoffen maken zij bijvoorbeeld hun limited waste tassen, kleding of mondkapjes. Super duurzaam!

Slapen in stijl

Zo heeft Snurk ook heel veel coole pyjama’s voor het hele gezin. Hoe cool is het om ieder een eigen Snurk pyjama te dragen met een toffe print? De pyjama’s zijn heerlijk zacht en de prints lekker eigenwijs en uniek. Wij zijn vooral fan van de skateboards, kersjes en wolkjesprint. Zo vrolijk en kleurrijk!

Onze favorieten

Sinds Lola en Coco van Sinterklaas beiden hun eigen Snurk overtrek hebben gekregen, willen ze die natuurlijk het allerliefst gebruiken. Lola slaapt als een prachtige prinses in haar bed en Coco als de mooiste zeemeermin. Superschattig om te zien hoe ze perfect onder de print gaan liggen, zodat het net lijkt alsof ze écht de zeemeermin en prinses zijn. De overtrekken zijn gemaakt van GOTS gecertificeerd biologisch katoen en dat merk je wel. Zelfs na veel wasbeurten blijft de print en de stof mooi van kwaliteit. Zo kunnen we er extra veel nachtjes onder slapen en dromen over de mooiste avonturen.

Kende jij Snurk ook al?

Heerlijk dromen met Snurk! - cadeautip

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like