Papa test Review Shoptip

Papa Test #13 – VTech Kidi SuperStar DJ Studio

22 februari 2022
Papa Test #13 – VTech kidi SuperStar DJ Studio
In de afgelopen maanden hebben wij er hier ondanks de lockdown en quarantaine uitstekend vermaakt met de VTech kidi SuperStar DJ Studio. Gordijnen dicht, lampen uit en we bevonden ons in een ware disco/karaoke club. Met de kids als DJ’s… ideaal als je niet meer op stap kunt gaan! Complete optredens werden er verzorgd, The Streamers in onze eigen woonkamer. De nieuwe VTech kidi SuperStar DJ Studio is hier een schot in de roos, want er is altijd een reden voor een feestje!


VTech kidi SuperStar DJ Studio

Noem het gerust een professional in kinderuitvoering, deze stoere 12-in-1 alleskunner: de Kidi DJ Mix. Mixen, opnemen, crossfaden en wel tig mogelijkheden om zelf muziek te maken zitten erin. Uitgedraaid zijn ze voorlopig niet. Er zitten meer dan 2000 mixcombinaties in, maar ook een discolamp die synchroon aan elke tune voor coole lichteffecten zorgt.

Voordelen van de VTech kidi SuperStar DJ Studio

 • eindeloos speelplezier
 • interactief speelgoed
 • je kunt eenvoudig externe muziekspelers aansluiten
 • eenvoudig te bedienen – ook zonder enige uitleg kunnen kinderen er al mee vooruit
 • discolamp – halloooooo…hoe leuk is dat!?
 • kan tegen een stootje – kidsproof!
 • goede prijs/kwaliteit verhouding
 • in hoogte verstelbaar
 • houder voor tablet

Nadelen van de VTech kidi SuperStar DJ Studio

 • Het standaard is niet heel er stevig, hierdoor valt hij snel om wanneer, vanwege de ongelijke gewichtsverdeling
 • geluid is niet van hele hoge kwaliteit

Wat vinden wij van de VTech kidi SuperStar DJ Studio?

Wij vinden de VTech kidi SuperStar DJ Studio weer een topper van VTech! Er is zeker nog ruimte voor verbetering, zoals de stabiliteit van het standaard. Het DJ gedeelte is in verhouding veel zwaarder, waardoor hij bij de enthousiaste DJ’s weleens omvalt. Gelukkig zordt VTech er altijd voor dat het kidsproof is en er zelfs na het omvallen niets mis mee is. Ook het geluid kan nog wel wat verbetering gebruiken. Echter, zijn dit verbeterpuntjes waar onze kids zich totaal niet druk om maken. Zij vinden vooral de combinatie van zingen, gekke geluidseffecten en natuurlijk de discolampen helemaal te gek! Een absolute favoriet van dit moment en te gekke cadeautip voor alle kids vanaf 5 jaar, die gek zijn op muziek, disco en weten hoe ze een feestje moeten bouwen! Wij zijn fan én feesten hier nog even verder met DJ Lola en Coco!

Je shopt hem hier:

Kende jij de VTech kidi SuperStar DJ Studio al?

Lees hier alle andere eerlijk en uitgebreide papa test reviews!

Papa Test #13 – VTech kidi SuperStar DJ Studio

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like