Shoptip

3x Leuke Valentijn cadeautips voor kids

4 februari 2022
3x Leuke Valentijn cadeautips voor kids
Ohhhh, het is bijna Valentijn, de dag van de liefde. De perfecte dag om elkaar even extra te verwennen met een leuk cadeautje of iets anders. Ook kinderen vinden het leuk om op Valentijnsdag iets te geven én te krijgen. Zoals een leuke Valentijnskaart óf misschien wel een lief cadeautje van hun vriendje of vriendinnetje, broertje of zusje. Speciaal voor Valentijn. Met deze 3 Valentijn cadeautips zit je sowieso goed!

Sieraden

Hoe leuk is het om met Valentijn jouw liefste vriendinnetje, vriendje, broertje of zusje een mooi cadeautje te geven? Wil je het meteen “groots” aanpakken, dan is een mooi sieraad natuurlijk altijd een superleuk cadeau. Kies de allermooiste bedelarmband uit voor jouw Valentijn of laat een persoonlijke ketting met naam maken voor je liefste. Dat is een cadeau waar je ook echt heel lang plezier van kunt hebben én iedere dag kunt dragen. Zo kregen Lola en Coco ieder een eigen zilveren ketting met een half hartje met daarop de eerste letter van hun naam. Nu hebben ze een echte vriendschapsketting, met ieder de helft van het hartje, hoe lief is dat!?

Stuur een Valentijnskaart

Een kaartje sturen met Valentijn is altijd een goed idee. Ook kinderen vinden het superleuk om een mooie zelfgemaakte kaart helemaal te versieren. Met een echte postzegel er op én zelf naar de brievenbus brengen, maakt het hele avontuur super romantisch én compleet. Wachten tot je Valentijn hem heeft ontvangen….spannend! Wij hebben zelf ook jarenlang Valentijnskaartjes gemaakt voor alle vriendjes, vriendinnetjes, juffen en opa’s en oma’s. Dat was altijd weer een feestje!

samen Valentijnskaarten maken

Diy romantisch diner voor twee

Wat ook heel erg leuk is voor Valentijn, een romantisch diner voor twee organiseren voor je kind en zijn of haar Valentijn. Mooi gedekte tafel, kaarsje erbij, bloemetje op tafel. Met papa of mama (of de kids zelf, wat ook leuk is) achter het fornuis, terwijl er een favoriet gerecht wordt klaargemaakt. Hoe superleuk is dat!?

Genoeg leuke ideetjes voor Valentijn voor de kids toch?

Heb jij zelf nog een leuk idee? Laat hem achter in de reacties!

3x Leuke Valentijn cadeautips voor kids

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like