Shoptip

Valentijn cadeautips voor realistische mannen

25 januari 2022
Valentijn cadeautips voor realistische mannen
“Ik doe niet mee aan die onzin!”, zegt vriendlief ieder jaar opnieuw, wanneer Valentijn weer voor de deur staat. Hij kan soms best romantisch zijn, maar Valentijn is voor hem veel te commercieel. Van mij mag hij iedere dag van het jaar mijn Valentijn zijn, hihi. Kom maar op met die lieve cadeautjes! Heb jij thuis ook zo’n lieve schat die niet weet hoe hij jou met Valentijn mag verwennen? Met deze tips komt dat helemaal goed!

Put a ring on it

Om dan maar meteen met de deur in huis te vallen is misschien wel het ultieme cadeau een mooie ring. Je kunt natuurlijk meteen je lief ten huwelijk vragen, of je geeft haar gewoon zomaar een mooie ring. Er zijn zoveel unieke en mooie ringen waar je uit kunt kiezen. Zelfs voor ieder budget, dus dat hoeft geen excuus te zijn.

Romantisch uitstapje

Wil je graag samen genieten? Slim! Neem je lief mee op een romantische date of maak er zelfs een (mini) vakantie van. Neem haar mee naar haar favoriete restaurant (of ga afhalen), maak een citytrip of boek een nachtje weg in een luxe hotelkamer met bubbelbad. Geniet samen van een ontspannen dag in de sauna of maak een mooie wandeling door de bossen. Maak er vooral samen een fijn uitstapje van en verwen haar die dag zoveel mogelijk.

Bloemen

Een bos rode rozen of andere bloemen is ook iets waar je veel vrouwen blij mee kunt maken. Het liefst met een persoonlijk kaartje erbij. Of kies voor mooie droogbloemen, zodat ze er extra lang van kan genieten.

Het eindresultaat

Valentijnskaart

Een Valentijnskaart met geheime afzender is ook altijd superleuk. Vooral als je lief het niet verwacht. Echte post krijgen is en blijft nog steeds leuker dan een digitaal berichtje. Het liefst handgeschreven, om het nog even wat persoonlijker te maken. Hoe romantisch is dat!?

Chocolade

Hmmmm… kom maar door met die chocolade! Kies de favoriete chocolade van je lief en koop er niet één, maar twee. Verwen haar met de allerlekkerste chocolade, wedden dat je punten scoort!

Volgens mij zit hier wel een cadeautip tussen waar je jouw lief mee kunt verwennen, toch?

Doet jouw lief wel eens wat romantisch voor jou voor Valentijn?

Valentijn cadeautips voor realistische mannen

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

  • Vanessa 13 februari 2022 at 12:41

    Leuke cadeautips! Mijn vriend en ik zijn bijna 12 jaar samen en geven elkaar nog ieder jaar een klein cadeautje voor Valentijn. Gewoon omdat we dat leuk vinden. We zijn van mening dat iedere dag een beetje Valentijn is en je elkaar elke dag mag laten zien hoeveel je van elkaar houdt. Ik heb voor mijn vriend een Amerikaans snoeppakket gekocht en daar gaat hij volgens mij heel blij mee zijn, aangezien hij graag lekkernijen uit andere landen proeft. Verder gaan we iets lekkers bestellen om samen te eten thuis. Want ja, Valentijn is ook een goede gelegenheid om eens goed te eten!

    • Janske 13 februari 2022 at 12:46

      wat een leuk én lekker cadeau! Ik ben dol op Amerikaans snoep…nomnomnom 🙂 veel plezier morgen samen! xxx