Home Home Sweet Home

Het leukste buitenspeelgoed voor 2022

3 januari 2022
Het leukste buitenspeelgoed voor 2022
Nu we midden tijdens de winter in een lockdown zitten, merk ik pas hoe verschillend het is dan onze eerste lockdown. Toen we wekenlang in onze tuin leefden. Zwembadje op, al het buitenspeelgoed verspreid door de tuin en vooral er samen het beste van maken. Ondanks dat we een zachte winter hebben, is het toch echt even anders nu. Je zit stiekem toch veel meer binnen. Ik kan niet wachten tot de lente weer begint en de kids weer lekker veel en lang samen buiten kunnen spelen.

De populairste hotspot bij huis

Waarschijnlijk is er nog nooit zoveel buitenspeelgoed verkocht als in deze afgelopen twee jaar. Met alle lockdowns, staycations en quarantaines, is onze tuin de populairste hotspot dichtbij huis geworden. Om onze staycations en lockdowns zo relaxt mogelijk door te komen hebben we van onze tuinen een heus speelparadijs gemaakt voor onze kids. Er is ook zoveel superleuk buitenspeelgoed te verkrijgen tegenwoordig. De jongere ik in mij is er stiekem jaloers op. Maar welk buitenspeelgoed is nou echt het allerleukst voor de kids? Met dit buitenspeelgoed moet dat helemaal goed gaan komen, toch?

Houten zandbak

Met een houten zandbak scoor je altijd punten. Vooral eentje die je makkelijk kunt afsluiten, zodat hij niet veranderd in de favoriete kattenbak van de buren. Een houten zandbak staat garant voor uren speelplezier. Zandtaartjes bakken, je speelgoed of je zusje begraven. Stiekem het halve zwembad er in leeggieten zodat je een heus modderbad kunt maken of de mooiste zandkastelen bouwen. Een houten zandbak is leuk voor de kleinste én de grotere kids.

Recreatiepark de Leistert

Speelhuisje

Een speelhuisje is ook altijd superleuk voor kids. Vooral zo’n huis, wat meteen een glijbaan en een schommel er aan heeft hangen. De luxere “villa” variant onder de speelhuisjes. Zo’n huisje waar je een heuse high tea of picknick kunt organiseren met al je vriendinnetjes. Zo gezellig en leuk!

Trampoline

Voor de nodige extra beweging is een trampoline natuurlijk supertof. Even alle energie er uitspringen, lekker gek doen en bewegen. Woohoooo! Volgens mij zijn alle kids gek op trampolines, alle kids die ik ken in ieder geval wel.

Zwembad

Als het dan eindelijk warm genoeg is, blazen we ons zwembad weer op en maken we van onze tuinen de leukste stay at home waterparadijzen. Waterpret is toch wel het allerleukste voor de kids. Gelukkig is daar ook ieder jaar weer genoeg leuk buitenspeelgoed in te vinden. Ik kan niet wachten tot het weer zo ver is! Laat die zomer maar komen!

Wat is het favoriete buitenspeelgoed van jouw kids?

Het leukste buitenspeelgoed voor 2022

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

  • G.T. 3 januari 2022 at 18:04

    De zandbak is al jaren de favoriet. Kind zou graag (ook) een trampoline willen, maar dat past niet in onze tuin.

    • Janske 3 januari 2022 at 18:06

      Hier helaas ook geen trampoline… dus grote favoriet als we bij vrienden gaan spelen die er wel allemaal een hebben 😀