Persoonlijk Shoptip

Geen koude voeten meer deze winter

31 december 2021
Geen koude voeten meer deze winter
Nu ik van blogger naar fulltime ondernemer én blogger ben gegaan, sta ik een stuk vaker en langer op mijn benen, dan ik voorheen gewend was. In de afgelopen 12,5 jaar heb ik vooral veel zittend werk gedaan en maakte ik alleen veel stappen tijdens het wandelen buiten. Nu ik uren sta in de winkel én het buiten bibberkoud is, merk ik dat ik graag comfortabele én warme schoenen wil dragen. Schoenen die lekker zitten, ook als je de hele dag blijft staan. Eens kijken wat er tegenwoordig allemaal online verkrijgbaar is, nu we weer in een lockdown zitten. Welke schoenen er én lekker lopen én heerlijk warm zijn. Want wij willen natuurlijk geen koude voeten deze winter!

Laarzen of snowboots

Als het buiten vriest en het ijskoud is, dan willen we het liefst iedere dag buiten lopen in warme snowboots. Maar laten die snowboots nou net niet altijd even flatteus staan onder iedere outfit. Onder welke outfit eigenlijk wel? Maar ja, ze zijn wel heerlijk warm, wind en waterdicht én lopen comfortabel. Ook laarzen zijn er genoeg met een warme wollen voering, maar toch is dat het ook niet helemaal.

mama’s schoenen

Uggs

Bij ons in de winkel staan er ook een paar van die superschattige tweedehands Uggs schoentjes in maatje baby. Telkens als ik die zie staan, probeer ik mijzelf voor te stelllen hoe het voelt om zelf van die heerlijk warme Uggs te kunnen dragen tijdens deze koude wintermaanden. Een klasgenootje van mij van vroeger woonde zo ongeveer de hele winter in haar Uggs. Zo droeg ze dan ook altijd vol trots en zonder sokken, waar ze bijna iedere dag weer vol enthousiasme vertelde over hóe geweldig fijn ze waren. Helaas weet ik zelf nog steeds niet hoe ze voelen, maar ze lijken mij inderdaad ook heerlijk warm.

Veterboots

Als ik dan toch zou moeten kiezen voor welke schoenen ik het liefst zou willen deze winter, dan ga ik voor stoere warme veterboots. Geen veterboots in lichte kleuren, zoals wit of beige. Want dat blijven ze bij mij in ieder geval sowieso niet. Zwart of bruin zal dan waarschijnlijk mijn eerste keus zijn. Zonder dikke zolen of hoge hakken, maar wel stoere veterschoenen. Het liefst van leer en een wat hoger model, zodat ze voor nog meer warmte zorgen, heerlijk! Boots that are made for walking, zeg maar! Schoenen waar ik de hele dag goed op kan staan in de winkel, maar waar ik ook buiten warme voeten in blijf houden. Want wij willen natuurlijk geen koude voeten deze winter!

Welke soort schoenen draag jij het allerliefste in de winter?

Geen koude voeten meer deze winter

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

 • Will 4 januari 2022 at 13:52

  Ik draag in de winter dichte schoenen en als het koud is warme gevoerde laarsjes.
  Hoop trouwens wel dat het een beetje winter wordt!
  De beste wensen voor 2022!!

  • Janske
   Twitter:
   4 januari 2022 at 18:35

   Jij ook nog de beste wensen lieve Will!