mindset Persoonlijk

4 x Zo kom je de lockdown relaxt door

24 december 2021
4 x Zo kom je de lockdown relaxt door
Daar zitten we weer…opnieuw in een lockdown. Ik ben de tel inmiddels kwijt. We proberen allemaal positief te blijven, maar dat valt niet mee. Dit is mijn eerste lockdown als ondernemer, met een eigen winkel. Een winkel die nu verplicht gesloten is. Dat brengt best wat extra stress met zich mee. Daarom is het juist nu zo ontzettend belangrijk om genoeg momenten in te plannen waarvan de positieve energie weer gaat stromen. Zodat we juist nu deze lockdown zo goed mogelijk door kunnen komen. Van genieten van een filmmarathon voor je oled tv, een mooie boswandeling in de kou of juist een spa-middag met de meiden. Met deze 4 tips kom jij deze lockdown ook relaxt door!

Lekker naar buiten

Maak een mooie wandeling, alleen of met je gezin. Even naar buiten voor een frisse neus is zoooo lekker. Zeker nu we met zijn allen de hele dag tussen vier muren zitten, is het heerlijk om even naar buiten te gaan. Speel huisnummerbingo met de kids, of maak een mooie boswandeling. Maak een speurtocht of wandel van speeltuintje naar speeltuintje. Een frisse neus en een lekkere wandeling is gezond en geeft je frisse, nieuwe energie.

Recreatiepark de Leistert

Chillen op de bank

Als je dan weer lekker thuiskomt, na een lange wandeling in het koude winter wonderland, is er niets zo fijn om lekker onder een dekentje te kruipen op de bank voor de tv. Kaarsjes aan, theetje erbij. Het liefst kijk je samen een hele Harry Potter marathon of een serie aan zoetsappige kerstfilms. Ik ben zooo dankbaar dat vriendlief hier destijds perse de beste oled tv wilde aanschaffen. Samen met het mooie dolby surround geluid, lijkt het altijd alsof ik in mijn privé bioscoop zit. Heerlijk!

Spa time

Wat ook heerlijk is na een lange wandeling, buiten in de kou, is een gezellige spa-middag. Neem een warm bad met een heerlijk ruikende bruisbal. Geniet van een heerlijk spa momentje, met maskertjes, nagellakjes en alles waar je blij van wordt. Heb je dochters? Maak er dan een girls spa date van, gegarandeerd een succes! Even een puur geniet én quality time momentje, samen met je meisje(s)!

Lezen en luisteren

Waar je ook even fijn van kunt opladen is een mooi (luister)boek. Zelf word ik erg blij van inspirerende boeken, die lekker lezen en tegelijkertijd veel positiviteit geven. Maar ook lekker luisteren naar een heerlijk luisterboek op Nextory is het toppunt van ontspanning. De luisterboeken van Petra Kruijt zijn mijn favoriet! Even afdwalen in een mooi verhaal en die lockdown eventjes helemaal vergeten! Heerlijk!

Dit zijn een paar manieren waarmee ik deze lockdown ga doorkomen. Heb jij zelf nog fijne tips? Deel ze hieronder!

4 x Zo kom je de lockdown relaxt door

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like