Books Review

De Zoete Zusjes Vieren Kerst – Boekreview

16 december 2021
De Zoete Zusjes Vieren Kerst - Boekreview
Als je aan mijn kids vraag waar ze fan van zijn, dan krijg je altijd als antwoord; “de Zoete Zusjes!!!” te horen. Al jaren kijken Lola en Coco met veel plezier naar de vrolijke video’s van de Zoete Zusjes op YouTube. De mama van Saar en Janna heeft al een aantal leuke boeken geschreven. Haar allernieuwste titel is het feestelijke ‘De Zoete Zusjes vieren kerst’. Zijn jouw kids ook zo’n groot fan van de zusjes Saar en Janna en kijken ze ook altijd alle video’s van de Zoete Zusjes op YouTube? Dan is dit boek een perfecte cadeautip voor onder de kerstboom!

De Zoete Zusjes op YouTube

De zusjes Saar en Janna zijn twee zusjes van ongeveer dezelfde leeftijd als onze kids. Samen met papa, mama en broer Bram maken ze de leukste video’s. Van gekke challenges, tot make-overs van Home Alone (welke we hier al zo’n 100x gekeken hebben). Alle video’s zijn vrolijk, grappig en leuk om naar te kijken. Geen wonder dat Lola en Coco zo’n groot fan zijn van de Zoete Zusjes.

Ik moet eerlijk bekennen, de meeste Nederlandse YouTube families vindt ik best irritant en over de top. Maar de Zoete Zusjes vind ik oprecht na alle jaren, nog steeds heel erg leuk. Je ziet gewoon dat ze écht plezier maken en het niet te geforceerd is allemaal. De humor, originaliteit en de leuke meiden zorgen voor hele leuke spontane en originele kidsproof content.

Zoete Zusjes

Nog veel meer Zoete Zusjes

Naast de video’s op YouTube hebben de Zoete Zusjes dus ook een hele stapel toffe lees- en doeboeken, maar ook kleding, beddengoed en nog veel meer leuke Zoete Zusjes items om te sparen. Inmiddels hebben we al een mooie verzameling Zoete Zusjes boeken in onze boekenkast staan.

De Zoete Zusjes vieren Kerst

“‘De Zoete Zusjes vieren Kerst’ is hét kerstboek voor alle kinderen die niet kunnen wachten tot de kerstman en zijn rendieren in Nederland aangekomen zijn. Natuurlijk helpen de Zoete Zusjes mee met het versieren van de kerstboom, vieren ze kerst op school, gaan ze naar de kerstmarkt en spelen ze het kerstverhaal na. En dit jaar gaan ze kerst vieren op een wel heel bij zondere manier: ze mogen namelijk meedoen met de lichtjestocht en de levende kerststal in de wijk. Maar er komt een grote sneeuwstorm aan! Zal het Saar en Janna lukken om het kerstfeest te redden? Met het nieuwste deel in de populaire kinderboekenserie van de Zoete Zusjes wordt het weer lekker lezen op de bank met een dekentje, een beker warme chocolademelk en een zelfgebakken kerstkransje!

De Zoete Zusjes Vieren Kerst - Boekreview

Wat vinden wij van ‘De Zoete Zusjes vieren kerst’?

Net als de vorige boeken is ook dit boek weer een grote favoriet van onze dames. Het is een leuk verhaal om voor te lezen, al leest Lola hem ook al graag zelf. Extra leuk natuurlijk omdat het boek over Saar en Janna gaat, Lola en Coco’s favoriete zusjes! Het boek ziet er mooi uit en is vriendelijk geprijsd, wat natuurlijk ook erg fijn is. Een perfecte cadeautip voor kerst, voor alle Zoete Zusjes fans!

Je shopt de boeken van de Zoete Zusjes hier:

Zijn jouw kids ook zo’n fan van de Zoete Zusjes?

De Zoete Zusjes Vieren Kerst - Boekreview

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like