Persoonlijk

Lieve Lola 7,5 jaar – Een persoonlijke brief

19 november 2021
Lieve Lola 7,5 jaar – Een persoonlijke brief
Lieve Lola 7,5 jaar – Een persoonlijke brief

Lieve Lola,

Wauw lieve Lola, vandaag ben je precies 7,5 jaar oud. Jeetje mina…wat gaat het allemaal snel! Je bent nu alweer bijna 8, zoals je zelf zegt, haha. Mijn kleine meisje wordt groot. Letterlijk en figuurlijk. Je bent inmiddels alweer zo’n 127cm lang en krijgt steeds langere benen. Wat ben je toch een knappe meid!

Nog steeds ben je superleergierig en doe je goed je best op school. Wel vind je het soms een beetje saai, alleen maar rekenen en schrijven op school. Dan zou je wel eens willen ruilen met Coco en een middagje spelen bij de kleuters. Grappig genoeg speel je de laatste maanden regelmatig samen met je nieuwe vriendinnetje Mila bijna altijd schooltje. Dan ben je ook na schooltijd tot het avondeten schooltaakjes op groep 6 niveau aan het maken. Mila zit namelijk al in groep 6 en is dol op juf zijn. Dat kan ze zo goed, dat jij stiekem al veel moeilijke sommetjes maakt met haar. Kleine wijsneus.

Lieve Lola 7,5 jaar – Een persoonlijke brief

In de afgelopen weken is er veel veranderd in ons gezinsritme, we hebben namelijk onze eigen winkel gekocht. Je verteld er iedereen trots over en ben een echte influencer. “Deze ketting is mooi he, die komt van Kidskartel!”, zeg je dan tegen je vriendinnen. Helemaal trots laat je jouw vriendinnen alle geheime plekjes van de winkel zien en help je mij mee met leuke klusjes. Wat heerlijk om te zien dat jij minstens net zo blij bent met onze winkel zoals papa en mama. Ik hoop dat je daar nog heel veel mooie herinneringen mag maken, de komende jaren.

Wat ben je weer veel veranderd in de afgelopen maanden. Zo zit je inmiddels in groep 4, ging je alleen op zomerkamp met de welpen (voor 6 dagen!) en zit je vanaf nu ook op de bovenverdieping op school. Je hebt steeds vaker puberstreken en ik betrap je regelmatig op leugentjes. Ook al bedoel je het niet allemaal slecht, de puber in jou laat zich zo nu en dan alvast even zien. Dat beloofd nog wat voor over een paar jaar.

Lieve Lola 7,5 jaar – Een persoonlijke brief

Ook ben je nog altijd een gevoelig meisje. Alle emoties zijn groot, maar ook je enthousiasme en geluk voelen groots. Dat kost je soms teveel energie en weet je soms niet goed af te remmen. Dan word het je allemaal eventjes teveel en ben je zo verdrietig. Gelukkig helpt een dikke knuffel van mama of papa dan nog altijd erg goed. Je wilt het ook allemaal zo goed doen, maar niet alles hoeft perfect te zijn lieve Lola. Groter worden mag met vallen en opstaan.

Ik ben zoooo ontzettend trots op jou, lieve Lola! Wat ben je toch een geweldig leuk, mooi en lief meisje en wat hou ik ontzettend mega veel van jou! Tot aan de maan en weer terug!

Kusje van Mama
x

Lees hier mijn persoonlijke brief aan Lola voor toen ze 7 jaar, 6,5 jaar6 jaar5,5 jaar5 jaar4,5 jaar4 jaar3,5 jaar3 jaar2 jaar en 1 jaar werd. Lees hier ook al mijn maandelijkse brieven aan mijn dochter Lola met daarin al haar avonturen en ontwikkelingen per maand van haar eerste 3 levensjaren.

Bekijk hier de leukste foto’s van Lola’s 7,5 jaar fotoshoot:

Spread the love

You Might Also Like