Papa test Review Sinterklaas Speelgoed

Papa Test #11 – VTech Marble Rush: Knikkerbanen met slimme effecten

17 november 2021
Papa Test #11 – VTech Marble Rush: Knikkerbanen met slimme effecten
Onze kids zijn altijd al dol geweest op knikkerbanen. Van de meest simpele korte knikkerbaan, tot knikkerbanen die eigenlijk nog net iets té ingewikkeld zijn. Toen VTech bekendmaakte dat zij een 2.0 knikkerbaan hadden uitgebracht, wilde papa deze natuurlijk maar wat graag uittesten. Ook Lola en Coco waren meteen dolenthousiast dat ze speciaal voor Sinterklaas deze VTech knikkerbaan mogen testen. De afgelopen dagen is er hier al uren gespeeld met de VTech Marble Rush: Knikkerbanen met slimme effecten. Je leest er alles over in deze eerlijke Papa Test review.

VTech Ultimate Electronic XL100E Set

Lola en Coco waren dolgelukkig toen ze de doos met daarin de nieuwe VTech Ultimate Electronic XL100E Set knikkerbaan open maakten. Ze zijn groot fan van knikkerbanen en zagen al meteen dat deze knikkerbaan wel heeeel erg cool is! De meiden mochten met papa de grootste knikkerbaan uittesten en hebben zelf alles opgebouwd. Met maar liefst 135 (!) onderdelen en 10 knikkers weet VTech wel hoe ze uren speelplezier kunnen garanderen.

Met de handige handleiding lukte het de meiden zelf (5 & 7 jaar) om het moeilijkste parcours op te bouwen. Daarna werd er vooral zelf gebouwd aan fantasierijke knikkerbanen. Ze waren er uren zoet mee.

Goed voor de ontwikkeling van motoriek is, creativiteit en logisch denken

Echte spanning, pure trots en eindeloos speelplezier spelen zich namelijk thuis af, met de waanzinnige Marble Rush speelsets. Noem het gerust knikkerbanen 2.0, knikkerbanen met een plus. Ze verschijnen in drie formaten: Marble Rush Adventure Set, Marle Rush Rocket Set en Marble Rush Ultimate Set.

Dat knikkeren goed voor de ontwikkeling van motoriek is, creativiteit en logisch denken stimuleert, zal kleintjes nauwelijks boeien. Hun plezier zit in het samen bouwen van de baan, het uitdenken van waanzinnige routes. En natuurlijk de spanning rond snelheid van knikkers, gekke licht- en geluidseffecten. Welke knikker legt het snelst een parcours af, welke pakt een ondergrondse afslag? En wie weet zowel de horizontale als verticale lanceerders optimaal te benutten? Alleen of samen met vriendjes verliezen knikkerkampioenen zich volledig in het spel.”

Wat vinden wij van de VTech Ultimate Electronic XL100E Set?

Zoals je misschien al verwachtte, wij zijn fan! VTech weet telkens weer het allerleukste én leerzaamste speelgoed te maken voor kinderen van alle leeftijden. Alhoewel deze knikkerbaan al vanaf 4+ kan, is hij ook bij oudere kids populair. Door de vele onderdelen kun je er oneindig veel banen mee bouwen en dus telkens weer opnieuw variëren. Hierdoor heb je gegarandeerd uren speelplezier.

Lola en Coco zijn fan, en papa (én mama) zijn erg enthousiast geworden van de VTech Ultimate Electronic XL100E knikkerbaan set. Misschien dit keer ook wel dat hij zo kidsproof is, dat de kids er gewoon lekker zelf mee kunnen spelen. Al is het natuurlijk ook wel erg leuk als papa een coole baan bouwt met de kids.

Je kunt de baan ook uitbreiden met de andere Marble knikkerbanen van Vtech, waardoor de knikkerbaan nóg groter kunt maken. Maar eigenlijk is deze set zo compleet dat het niet perse nodig is. Je kunt hier al eindeloos mee variëren. Een absolute aanrader voor de feestdagen dus!

Je shopt hem hier:

Lees hier nog meer eerlijke en uitgebreide Papa Test reviews.

Zijn jouw kids ook zo dol op knikkerbanen?

Papa Test #11 – VTech Marble Rush: Knikkerbanen met slimme effecten

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like