Books Recept Review

Heel Holland Bakt – Kinderbakboek – Boekreview

1 november 2021
Heel Holland Bakt - Kinderbakboek - Boekreview
De leukste bakrecepten voor jonge thuisbakkers kun je vanaf nu vinden in het nieuwe Heel Holland Bakt (seizoen 2) Kinderbakboek. Wij hebben ons eerste recept, de confetti koekjes, al uitgetest én geproefd en hmmmmm wat zijn die om je vingers bij af te likken, zo lekker! Trek je schort maar een en bakken maar met dit kinderbakboek vól met de allerlekkerste bakrecepten!

Heel Holland Bakt (seizoen 2) – Kinderbakboek

Hé, bak je mee? Met het nieuwe Heel Holland Bakt Kinderbakboek bak je (alleen of samen) vrolijke confettikoekjes, een supermooie regenboogtaart voor een kinderfeestje en lekkere (gezonde) traktaties voor in de klas of gewoon zomaar. Leuk om te doen, en jong geleerd is oud gedaan. Voor kinderen vanaf 7 jaar, om zelf te bakken of met een beetje bakhulp.

Koeken bakken

Als eerste bakrecept kozen wij voor de confetti koeken, een van de “bak ’t zelf” recepten. Een eenvoudig recept, wat de meiden zelf kunnen maken. Met Lola als recept-voorlezer en Coco als ingrediënten-in-de-kom-gooier, hadden we een perfect bakduo. Natuurlijk moest er af en toe even geproefd worden aan de M&M’s, en het deeg kneden mocht mama doen. Verder was het maken van het recept simpel en leuk om zelf te maken.

Wat vinden wij van het Heel Holland Bakt (seizoen 2) Kinderbankboek?

Ons eerste recept, de confettikoekjes waren superleuk én mega lekker om te maken! Het kinderbakboek is makkelijk leesbaar en legt alle stappen fijn uit. De tips die erbij omschreven staan zijn ook erg handig om je baksels goed te bewaren etc. Door de mooie foto’s in het boek raken we meteen geïnspireerd om nog veel meer lekkere recepten te gaan uitproberen. Ik kan niet wachten om het volgende lekkers te bakken uit het Heel Holland Bakt Kinderbakboek. Supertof ook om cadeau te geven voor een jarige zoetekauw of voor de Feestdagen.

Je shopt hem hier:

Bak jij ook graag lekkere recepten met jouw kid(s)?

Heb je dit recept al eens geproefd:

Heel Holland Bakt - Kinderbakboek - Boekreview

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

  • Will 11 november 2021 at 23:38

    Wat een ontzettend leuk kinderbakboek.
    Moet ik op mijn rekje hebben staan.
    Lekker bakken met mijn kleinkinderen.
    Leuk hoor.