Review Uittip

Uittip: Belle en het beest de musical (Review)

29 oktober 2021
Uittip: Belle en het beest de musical (Review)
Alweer vier jaar geleden mocht ik samen met Lola naar de musical Hans en Grietje in Valkenswaard. Het was een sprookje wat uitkwam en waar we beiden nog mooie herinneringen aan hebben. Afgelopen weekend bezochten wij in Eindhoven na een lange tijd weer het theater en gingen we naar de musical Belle en het beest van Van Hoorne Entertainment. Wat hebben we gelachen om komische duo Titus en Fien en wat was Belle mooi. Je kunt hem de komende tijd nog door heel Nederland bezoeken, een supertoffe uittip voor het hele gezin!

Belle en het beest de musical

Van Hoorne Entertainment did it again. Na lang wachten kunnen we tot juni in het hele land weer genieten van de vrolijke, mooie en grappige theatervoorstellingen van Belle en het beest. Eindelijk weer samen met je kids naar het theater en weer lachen zoals je bij Van Hoorne Entertainment gewend bent.

Titus en Fien

Natuurlijk is ook dit keer het komische duo Titus en Fien van de partij. Zij maken van iedere musical een hilarisch sprookje. Ook bij Belle en het beest geven zij het verhaal een nieuwe twist en maken ze de hele zaal (inclusief de papa’s en mama’s) keer op keer aan het lachen.

Wat vonden wij van Belle en het beest de musical?

Voor Coco was het de eerste keer naar een musical. Ze heeft de hele voorstelling met grote ogen gekeken, hardop gelachen en mee staan dansen. Genieten met een hoofdletter G. Papa mocht ook mee en genoot van de reacties van de kids en van de improvisaties van Titus en Fien. Lola zat van het begin tot het einde gehypnotiseerd te kijken en werd verlegen van de kus van Belle en de prins. Ik genoot misschien stiekem nog wel het meest. Eindelijk samen weer naar het theater, die blije snoetjes en vrolijke liedjes. Wat een magische middag!

Waar kun jij Belle en het beest gaan bewonderen?

Nog tot juni 2022 speelt de voorstelling door heel Nederland. Hier kun je de speellijst vinden en kijken waar jij hem wilt bewonderen. Veel plezier gewenst!

Uittip: Belle en het beest de musical (Review)

Ga jij weleens naar een musical met je kids?

Uittip: Belle en het beest de musical (Review)

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like