Review Shoptip

Bankroet – Weg met de poen, verlies ’n miljoen! (Review)

13 oktober 2021
Bankroet - Weg met de poen, verlies ’n miljoen! (Review)
Ben jij ook zo dol op spellen waarbij geld verdienen centraal staat? Monopoly, Levensweg en dat soort klassiekers? Maar ben jij altijd diegene die als eerste blut is? Dan is Bankroet hét spel waarbij jij wél kun winnen. Maak slechte keuzes, laat je verleiden om geld weg te geven, maar kijk uit want voor je het weet krijg je weer een flinke smak geld in je schoot geworpen! Is het gat in jouw hand groot genoeg om dit spel te winnen?

Bankroet, het spel dat je wint door een miljoen te verliezen!

Bij Bankroet van Identity Games, win je door als allereerste al je geld kwijt te raken. Je huurt een beroemde schilder in voor €50.000,- om je keuken te witten, of stuurt je ouders op ruimtereis voor €100.000,-. Heerlijk en super grappig natuurlijk, om op zo’n bizarre manieren je geld te verspillen. Een gezelschapsspel wat net even anders is dan anders, maar minstens nét zo leuk.

Bankroet - Weg met de poen, verlies ’n miljoen! (Review)

Product specificaties

Leeftijd: 8+ jaar

Spelers: 2-4 spelers

Speelduur: 45-60 minuten

Consumentenadviesprijs: € 26,99

Bankroet - Weg met de poen, verlies ’n miljoen! (Review)

Wat vinden wij van Bankroet?

Samen met Lola (7) en Coco (5), heb ik het spel al een aantal keren samen gespeeld. Het is eigenlijk pas voor kids vanaf 8 jaar, maar de dames vinden het nu al leuk om samen te spelen. Lola kan alle vakjes voorlezen (goede leesoefening met moeilijke woorden) en Coco helpt mee met de “bank” spelen. Natuurlijk moet ik zelf meehelpen met de juiste bedragen, want het verschil tussen €100.000,- of €10.000,- is nog iets te lastig. Ze vinden het natuurlijk super grappig dat ze juist geld moeten verliezen en de extra “spellen” op het bord (het casino, de beurs, veiling en race) vinden ze het allerleukst omdat je dan echt “challenges” moet uitvoeren.

Grappig, anders én leerzaam

Wij vinden het spel nu al erg leuk om te spelen, het spel is grappig, anders én leerzaam. Ik verwacht dat het wel nog leuker is wanneer je iets ouder bent, zodat het wat makkelijker is. Het is ook voor volwassenen erg leuk en grappig om te spelen. Hier gaan wij samen nog veel plezier aan beleven tijdens gezellige spelletjesmiddagen, dat weet ik zeker! Bankroet staat vanaf nu klaar in onze kast met onze favoriete spellen.

Bankroet

Je koopt Bankroet hier:

Lees hier nog meer leuke speelgoed reviews en tips!

Speel jij graag gezelschapsspellen met jouw gezin?

Bankroet - Weg met de poen, verlies ’n miljoen! (Review)

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like