Persoonlijk Review Shoptip

Crayola Washimals Huisdieren – Speelgoed van het Jaar 2021 (shoptip!)

11 oktober 2021
Crayola Washimals - Speelgoed van het Jaar 2021 (shoptip!)
Men neme vier huisdieren, een handje vol stiften én een badje met douche. We gooien daar wat creativiteit én wat water bij en dan heb je het leukste speelgoed van het jaar 2021 in de categorie 4& 5 jaar. Lola, Coco en hun vriendinnetjes hebben de Crayola Washimals Huisdieren de afgelopen weken voor jullie uitgetest en dít is wat zij er van vinden. Zijn de Crayola Washimals Huisdieren ook volgens hen de grote winnaars en krijgen ze onze publieksstem?

Crayola Washimals Huisdieren

De Crayola Washimals kun je helemaal op je eigen manier kleuren met de coole stiften. Daarna was je hem in de badkuip met het borsteltje. Dan is hij weer helemaal schoon (én wit!), laat je hem even drogen en kun je weer opnieuw beginnen. Kinderen kunnen zich hier uren mee vermaken en verzinnen keer op keer weer een nieuwe “look”. De inkt is veilig en afwasbaar van oppervlakken, huid en kleding. Naast de Crayola Washimals Huisdieren zijn er nog veel meer verschillende sets verkrijgbaar om te verzamelen en combineren.

Speelgoed van het jaar 2021

Dit jaar zijn de Crayola Washimals Huisdieren een van de winnaars van Speelgoed van het jaar 2021, in de categorie 4 tot 5 jaar. Je kunt zelf ook je stem uitbrengen als publieksjury. Het artikel met de meeste stemmen krijgt, wint de Gouden Publieksprijs. Tot 25 oktober kan iedereen stemmen op hun grote favoriet. Op 2 november worden allen publieksprijzen bekend gemaakt. Hier kun je stemmen. Op wie ga jij stemmen dit jaar?

Wat vinden wij van de Crayola Washimals Huisdieren?

De meiden (en alle vriendinnetjes) vinden de Crayola Washimals Huisdieren helemaal te gek. Speelgoed waarbij je kan kleuren, creëren en wassen, plus lekker spetteren, is dé gouden combinatie. Ik moet steeds weer moeite doen om ze te laten stoppen met spelen, want ze blijven maar doorgaan. Nadeel (voor mama) is dat het snel wel een bende wordt, door alle kleuren van de stiften in combinatie met het water. Dat is wel even goed om te weten, zodat je hier rekening mee kunt houden en je kids én je tafel beschermd tegen alle gekleurde spetters. Volgens de omschrijving kun je de kleuren gewoon weer uitwassen, maar ik durf de gok niet te wagen.

Bovenal vinden de kids het mega leuk speelgoed. De stiften gaan lang mee en de dieren worden na iedere wasbeurt weer mooi wit. Tip: Let op dat je ze na iedere wasbeurt even goed laat drogen voordat je ze ergens (in) opbergt. Hier zijn de Crayola Washimals Huisdieren een grote hit en daarom terechte winnaars van speelgoed van het jaar 2021 én een perfecte shoptip voor de feestdagen!

Je shopt verschillende soorten Crayola Washimals hier:

Kende jij deze coole Crayola Washimals Huisdieren al?

Crayola Washimals - Speelgoed van het Jaar 2021 (shoptip!)

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like