Books mindset Review

Na regen komt zonneschijn | In 15 vriendelijke lessen van twijfel naar zelfliefde

10 oktober 2021
Na regen komt zonneschijn | In 15 vriendelijke lessen van twijfel naar zelfliefde
In het afgelopen jaar heb ik ontzettend veel mogen leren over mindset, zelfliefde en vooral over mijzelf. Tijdens mijn deelname aan The New Business Women Academy luisterde ik veel inspirerende podcasts en kreeg ik veel boekentips. Inspirerende boeken over mindset, manifesteren en zelfliefde. Al snel had ik een mooi stapeltje geweldige boeken op mijn nachtkastje verzameld. Sinds kort mocht ik daar ook ‘Na regen komt zonneschijn’ van Instagram-sensatie Alexandra Elle aan toevoegen. Een inspirerend boek met daarin 15 vriendelijke lessen van twijfel naar zelfliefde.

Alexandra Elle

Alexandra Elle is auteur, wellness-consultant en podcast-host. Ze geeft workshops en retraites, waarin ze anderen aanmoedigt via verhalen en gedichten, hun stem en hun waarheid te vinden. Op Instagram heeft ze niet voor niets 1,3 miljoen volgers. Hier deelt ze haar dagelijkse tips ‘Gentle Reminders’ (geheugensteuntjes) en Affirmaties. (Je volgt haar hier: @Alex_elle) Ze woont in Washington D.C. met haar man en kinderen.

Na regen komt zonneschijn

In Na regen komt zonneschijn schrijft Alexandra Elle over haar eigen persoonlijke reis van een meisje wat baan na baan verwaarloosde, tot succesvolle en gelukkige entrepreneur en inspiratiebron voor velen. Een reis vol herkenning, leren en groei in de vorm van 15 vriendelijke lessen van twijfel naar zelfliefde. Daarnaast vindt je mooie geheugensteuntjes en meditaties, die je helpen om nog meer stil te staan dat na regen weer zonneschijn komt.

Na regen komt zonneschijn | In 15 vriendelijke lessen van twijfel naar zelfliefde | Alexandra Elle | 9789021583273 |   € 20,- | net verschenen 

Wat vind ik van het boek?

Allereerst vind ik het boek er heel mooi uitzien. De gouden accenten op de kaft geven een luxe uitstraling en maken het een mooi boek om cadeau te geven of om op een zichtbare plek in huis te leggen. Alexandra’s manier van schrijven leest makkelijk weg en blijft je aandacht vasthouden. Omdat ze haar kwetsbaarheid met je deelt vanaf het begin van haar boek, voel je meteen een betrokkenheid met haar. Tegelijkertijd kijk je daarbij ook naar jezelf en leer je hoe je zelf kunt groeien. Een geweldig inspirerend boek wat je jezelf of een lieve vriendin gunt.

Je koopt het boek hier:

Hier vind je nog meer inspirerende boekentips!

Kun jij nog wel wat vriendelijke lessen over zelfliefde gebruiken?

Na regen komt zonneschijn | In 15 vriendelijke lessen van twijfel naar zelfliefde

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

  • Will 28 oktober 2021 at 00:25

    Na regen komt zonneschijn, daar heb ik ook altijd in geloofd en nog altijd.
    Heb ik ook ettelijke keren in mijn leven mogen ervaren.